2777
2789
عنوان

شوهرم و خواهرم

625 بازدید | 26 پست

شوهرم همش خواهرمو مسخره میکنه میگه کوتولس و دندوناش جلو و قیافش کجه و رفتارشو مسخره میکنه اداشو در میاره ،درصورتیکه خواهر من باهوشه و بهترین رشته رو میخونه دانشگاه دولتی میره دستش تو جیب خودشه ،اما خواهرشوهرم دانشگاه آزاد میره بدون کنکور و اینکه درسخون نیست.از نظر ظاهری ایرادی نداره تما نمیشه گفت زیبای خفته هست خواهرش.شوهرم میگه کی میخواد خواهرتو بگیره چندوقت پیش بحث خواستگار شده بود گفت فلانی برای خواهرت خوبه یه آدم لول پایین با آیکیو ضعیف رو معرفی کرد گفتم اونکه داغونه گفت عوضش خونه و ماشین داره و کارش آزاده کی میخواد دیگه بیاد خواهر تورو بگیره گفتم خب اگه وضع مالیش خوبه چرا برا خواهر خودت معرفیش نمیکنی یهو عصبی شد و گفت خواهر من سطحش بالاست و هرکی بخواد بیاد خواستگاریش باید میلیاردر باشه .من واقعا نمیدونم چی بگم بهش قبلا جوابشو میدادم اما بازم ادامه میده به اینکاراش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت که بیشعوره ولی خودت چقدر شل و بی زبونی که اجازه میدی درباره خواهرت اینجوری بگه متاسفم واقعا من ...

فکر میکنی نکردم اینکارو؟دعوا کردم فحش دادم یا مقابله به مثل کردم اما تاثیری نداره بازم چندوقت بگذره یهو ادا درمیاره و شروع میکنه به مسخره کردن

مردا وقتی از کسی بد میگن ک چشمشون دنبالش باشه و اون دختره ریده باشه بهش

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩