تاثیرقطعی معدل دیگه چه کوفتی بود گند زدن به همه چی کنکور کم سخت بود کم بدبخت بودن دانش اموزا که استرس و نگرانیشونو دوبرابر کردن اخه اون سودی که از این مصوبه ها دارن از گلوشون پایین میره؟ چرا نابود نمیشن
کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بله دیگه دراین صورت فقط حفظ میکردین و طوطی وار مینوشتین کنکور چون مفهومیه و دانش اموز به اندازه تسلط ...
مثل اینکه در جریان امتحان کتبی های خرداد پارسال نیستی😏
اتفاقا این تسته که راه حل های چرت ک فقط ب درد تست میخوره رو باید حفظ کرد
دانشگاه بری میفهمی چی میگم
بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤 اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!
به نظرم نهایی خیلی بهتر از کنکور هست و تاثیرش برای بچه هایی که تشریحی خوب می نویسن و اما تست رو متوج ...
بچه ای که تست کنکور رو متوجه نمیشه یعنی مفهوم مطلب رو متوجه نشده و این یعنی به حدی تسلط روی کتابش نداشته که لایق ورود به دانشگاه باشه کسی که طوطی وار حفظ میکنه به این معنی نیست که درس رو بلده...ضمنا سهمیه روی قبولی تاثیر داره که این به تراز معدل هم مربوطه اینکه میگی سهمیه دیگه نقشی نداره اشتباهه
کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
بچه ای که تست کنکور رو متوجه نمیشه یعنی مفهوم مطلب رو متوجه نشده و این یعنی به حدی تسلط روی کتابش ند ...
الان هیچکی لایق ورود به دانشگاه نیست جز شما
ول کن الکی واسه خودت نسخه همه رو میپیچی
بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤 اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!
درجریانم...شما اگه تلاش برای کنکورت میکردی و تست کار میکردی متوجه حرفم میشدی
تو میدونی من تلاش کردم یا نکردم؟