2777
2789
عنوان

این چه بلایی بود سر کنکوریا اوردن

1128 بازدید | 76 پست

تاثیرقطعی معدل دیگه چه کوفتی بود گند زدن به همه چی کنکور کم سخت بود کم بدبخت بودن دانش اموزا که استرس و نگرانیشونو دوبرابر کردن اخه اون سودی که از این مصوبه ها دارن از گلوشون پایین میره؟ چرا نابود نمیشن

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره

اتفاقا من ب خاطر نمره های کتبیم رتبم خوب  شد

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!
اتفاقا من ب خاطر نمره های کتبیم رتبم خوب  شد

کسایی که به نفعشون بوده تعدادشون یک در هزار بوده

باز شما احتمالا کنکوری ۴۰۲ بودین اون قابل تحمل تر بود تا ۴۰۴ و ۴۰۵ که ۲ و ۳پایه باید ترمیم کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا من ب خاطر نمره های کتبیم رتبم خوب  شد

از امسال تراز بندی میشه 

در نتیجه قایده ای نداره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

این تصمیم خیلی خوبه، زمان ما فقط یه کنکور بود، اگه روز کنکور حالت خوب نبود یا مشکلی برات پیش میومد که نمیتونستی خوب جواب بدی، هیچ چیز دیگه ای نبود که پوشش بده

الان دانش آموز فرصت داره تا با امتحاناش خودشو بالا ببره 

کسایی که به نفعشون بوده تعدادشون یک در هزار بوده باز شما احتمالا کنکوری ۴۰۲ بودین اون قابل تحمل تر ...

من کلا تشریحی م خیلی خوب بود اگه تاثیر سه پایه بدون کنکور بود خیلی خوش ب حالم میشد شاید دو رقمی میشدم

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!

درسای مدرسه که خیلی راحت تره 

ازمون هایی که اخر سال ازمون میگرفتن خیلی ساده تر از امتخانایی بود که معلما میگرفتن ازمون 

سه ساله فارغ التحصیل شدم .اون موقع در حد همون کتاب میگرفتن 

بنظرم این کار دست مافیای کنکور رو تا حدی میبنده.خیلی سر تست و کتاب و ...دارن پوست مردمو میکنن 

ازمونای شما چه شکلیه؟

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

یکی از مزایای این مصوبه رو بفرمایید 

خب بچها درس میخون 

امتخان میدن 

بر اساس لیاقتشون وارد داشنشگاه میشن 

ولی بعدیشم مافیا ها هستن

البته سیستم کشورای خارجی خیلی بهتره که تو وارد دانشگاه میشی بعد بر اساس لیقاتت میتونی ادامه بدی یا نه

تو دانشگاه دیگه کلاس خصوصی و مافیا و اینا نیس

این تصمیم خیلی خوبه، زمان ما فقط یه کنکور بود، اگه روز کنکور حالت خوب نبود یا مشکلی برات پیش میومد ک ...

خیلی دلتون خوشه اتفاقا شاید چون شما دانش اموز این دوره نیستین متوجه فاجعش نیستین

اینبار به جای استرس یک کنکور دانش اموز فشار روانی کلی امتحان نهایی و ترمیم معدل رو علاوه بر کنکورش داره و اگر یکی از این امتحانات رو خراب کنه کل تراز معدلش به هم میریزه و نمیتونه قبول شه

درسای مدرسه که خیلی راحت تره  ازمون هایی که اخر سال ازمون میگرفتن خیلی ساده تر از امتخانایی بو ...

نههه به حدی نهایی ها سخت شده که حتی بنظرم پاس شدن هم راحت نباشه 

واتفاقا تازمانی که این مسایل مربوط به مدرسه باشه مافیا هست 

همین الان دورههای اموزش نهایی اومدن رو کار

من کلا تشریحی م خیلی خوب بود اگه تاثیر سه پایه بدون کنکور بود خیلی خوش ب حالم میشد شاید دو رقمی میشد ...

بله دیگه دراین صورت فقط حفظ میکردین و طوطی وار مینوشتین کنکور چون مفهومیه و دانش اموز به اندازه تسلط و فهمش روی مطالب وارد دانشگاه میشده

درسای مدرسه که خیلی راحت تره  ازمون هایی که اخر سال ازمون میگرفتن خیلی ساده تر از امتخانایی بو ...

دیگه مثل قبل نیست نهایی هم به سطح کنکور رسیده منتها از نوع تشریحی...🥲

به نظرم نهایی خیلی بهتر از کنکور هست و تاثیرش برای بچه هایی که تشریحی خوب می نویسن و اما تست رو متوجه نمیشن خیلی خوب میشه 

سهمیه هم چون توی کنکور تاثیر داره دیگه توی معدل نهایی تاثیر نداره