2777
2789
خودت چندسالته؟ نگران نباش  کاری از پیش نمیبره  میخواد مادرت مثلا اذیت کنه  چرا ما ...

خب پدرشو بچه نمیشناسه از من شنید بچه هروز منو مادرم دعوامونه گفتم چرا شکایت کرده این بچه رو چیکار داره میخاد تن فروشیش بده از کودکی و.... و اینکه شنید و اومد بغلم کرد گفت گریه نکن میبرمت پارک بستنی میگیرم حرف گفته های خودمو ب خودم زد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر گوشی رو بذار کنار برو با خواهرت بازی کن یا لباساشو بپوش ببرش تو کوچه یه چیز کوچولو براش بخر ...

از بیرون میترسه فک میکنه دارم میبرم بدم ب باباش میگ ب من رست نزن داد میزنه 

استارتر تا حالا تو این سایت اینقدر ناراحت نشده بودم آخه دختر خودمم ۳/۵ سالشه

همسن دختر خودتون بدبخت ابجی من از اولش شانس نداشت زیر چشاش کبود چی بگم اخه خداچرا با زندگی من فقط این کارو کرد خدا فقط منو دیدش ای باوا ب فکر داداشام باشم ابجیم باشه اخه کدوم بمیرم ایشالله راحت بشم 

مادرت شکایت کنه

مامانم شوهر کرده ناپدریم لج کرده میگ زندگیتو بهم میزنم شکایت میکنم باید ب من خونه بدید ب من ماشین بدید ب من زمین بدید رضایت میدم و میگم ی عمرم پیش بچه نمیام 

استارتر تا حالا تو این سایت اینقدر ناراحت نشده بودم آخه دختر خودمم ۳/۵ سالشه

از ۱ سالگی بدبخت اورس منم دارم زجر میکشم بعدش میگید برم سرکار نمیشه اخه نمیدونم چجوری بگم 

چه کار آنلاینی ؟

در جواب این سوالت تو اون یکی تاپیک ک قفل کردی 

ادمینی 

من اگه جای تو بودم مثلا چیزی مثل ترید رو انتخاب میکردم البته ک نیاز به آموزش زیاد داره ک میتونی از یوتوب استفاده کنی و در کل باید توقع در آمد نجومی ای نداشته باشی در حد ماهی ۲ تومن اون اوایل و دیگه بستگی داره بخوای با چقد سرمایه شروع کنی در حد تومن اوکیه به نظرم

تایپیک قبلیتوقفل کردی خواستم اینجا راه حلی بهت بگم که شاید به دردت بخوره

خیلی سنت کمه میخوام این راه حلها رو بدم خودم ناراحت میشم ولی چاره ای نیست

یه نصف روز کار سبکی مثل کار در پیتزا فروشی کن خواهرتم بزار مهد تا شاد باشه با بچه ها بازی کنه. بقیه ی وقتتم درس بخون

میتونی رشته ای مثل مدیریت و حسابداری بخونی لیسانستو که گرفتی کارمند بانک یا جای دیگه ای بشی انشالله 

این راه حلی که بهت گفتم کمی سخته ولی زندگیت طوریه که از بچگی باید سختی بکشی که حداقل در آینده خوشبخت بشی

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕