2777
2789

همیشه از اول اسفند تا آخرش شبا ، یک خواب میبینم 

خوابم:: یه نفر دنبالمه نمیدونم کیه ، بعضی شبا ازش میترسم بعضی شبا برام مهم نیست و از کسی که دنبالمه نمیترسم انگار میشناسمش 

داره دیوونم میکنه این خواب تکراری ، ۳ ساله دلرم میبینمش همشم اسفند اینجوری میشم 

روانپزشک

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

منی ک همش فانتزیم اینه هرشب توخواب ببینم یه قاتل جانی دنبالمه ومنم ا دستش دارم فرارمیکنم ولحظه ای که میخوادبکشه منو ا خواب پاشم قشنگ ادم میخواد ا این حجم ا هیجان بمیرره

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی ک همش فانتزیم اینه هرشب توخواب ببینم یه قاتل جانی دنبالمه ومنم ا دستش دارم فرارمیکنم ولحظه ای که ...

چیه همش  ادستش؟ اهیجان؟ 

زبان فارسی با شماها به چوخ رفته 

حالا با ننوشتن کامل (از) زمان صرفه جویی شده رو اورانیوم غنی میکنی؟؟؟

چرا ؟ چیرو میخاد بهم بگه؟

خب قطعا دلیل داره ک هرسال همین موقع اینجوری میشی دیگ روانپزشک ک بهتر از دعا نویس و این چرتو پرتاس اگرم مشکلی نداری ک بیخیال شو

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
چیه همش  ادستش؟ اهیجان؟  زبان فارسی با شماها به چوخ رفته  حالا با ننوشتن کامل (از) ...

بابا بیخیال من به لحجه شهرخودم میتایپم سخت نگیر اینایی که اینجوری میچتن سلامح چیطوریح روببینی چیکارمیکنی😐😂

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

خب قطعا دلیل داره ک هرسال همین موقع اینجوری میشی دیگ روانپزشک ک بهتر از دعا نویس و این چرتو پرتاس اگ ...

دعا نویس که اعتقاد ندارم ، دلالی میکنن ، ولی روانپزشک خوب نمیشناسم ، یکبار رفتم یجوری نگاه میکرد انگار داره قضاوت میکنه خوشم نمیاد