2777
2789
عنوان

پسر داشتن چه جوریه؟؟

1395 بازدید | 55 پست

دیروز صبح رفتیم سونوگرافی و دکتر گفت بچمون پسره 🥲

من خیلی دختر دوست داشتم با همه ی وجودم آرزو میکردم دختر باشه... خیلی دلم شکست . اصلا نمیتونم تصور کنم مامانه یه پسربچه باشم...

چیکار کنم؟؟ واقعا دلم میخواد حالمو خوب کنم و حسمو عوض کنم 🥺🥺🥺

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوس دارم نی نیم پسر باشه

از دیروز انقد گریه کردم 🥲🥲

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

خیلی حس خوبیه

پناه مادر

پسرا مامانی هستن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اینجوری نگو توروخدا همین که سالم باشه کافیه اون بچه گناه داره

میدونم. ولی چه جوری؟؟؟ چه جوری حسمو عوض کنم؟؟؟ دست خودم نیست. شوهرمم خیلی ناراحت شد میگه توروخدا دوستش داشته باش. ولی نمیتونم 😭😭😭

‌ایییی نگووووو از خدا جنسیتشو نخوا از خدا سلامتیشو بخوا 

خیلی چیزای مهم تر از جنسیت هست

پسرم خوبع اتفاقا من دوست دارم بچع اولم پسر بشع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

پسر من دو سالش شده هر وقت بهش خوراکی خوشمزه میدم بوسم میکنه میگه مرسی. هر موقع شوهرم بغلم کنه بدو بدو میاد که بغلم کنه. منم همیشه فکر میکردم دختر دار میشم ولی الآن که یه پسر شیطون و شیرین دارم دیگه اصلا به داشتن دختر فکر نمیکنم و برام دغدغه ی خاصی نیست

بعدی ها 

اصلا نمیتونم دوباره ریسک کنم. باز پسر بشه. یا اصلا اگه دومی دختر بشه هم نمیخوام چون خیلی عاشقه دخترم حتما بینشون فرق میزارم و من اصلا اینو نمیخوام 🥲