2777
2789

من تقریبا یه هفته اس انجام دادم

سوال دارم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=331108458]جانم  پروتز کردم[/QUOTE

مهربان میشه تا اسی سوالشو بپرسه بگید با لیفت سینه چه اتفاقی میفته و کیا کاندید این عمل هستن؟

عملش خیلی سخته؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
جانم  پروتز کردم

عزیزم یک ماه بعد پروتز حالت چطور بود؟

من میخام برم سفر خیلی برام مهمه

و اینکه توام دکتر بهت تاکید میکرد زیر سینه ات دستمال بذاری یا من فقط این عذابو دارم تحمل میکنم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
عزیزم یک ماه بعد پروتز حالت چطور بود؟ من میخام برم سفر خیلی برام مهمه و اینکه توام دکتر بهت تاکید ...

اسی توام خیلی درد داری؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
[QUOTE=331108458]جانم  پروتز کردم[/QUOTE مهربان میشه تا اسی سوالشو بپرسه بگید با لیفت سینه چه ...

لیفت داخل سینه رو دستکاری نمیکنن 

فقط پوست سینه رو بالا میکشن ب سمت بالا میدن و گاهی کوچیکش میکنن ک البته دخترداییم کرد و برگشت باز افتاده شد سینه هاش 

ولی پروتز فرق داره پروتز داخل سینه میزارن شکل سینه گرد و خوش فرم میشه 

لیفت آسونه 

ولی پروتز من کردم وحشتناک درد داشتم 

🥰غم دنیارو بیخیال

اسی توام خیلی درد داری؟

من خیلی نه میشه تحمل کرد اما با مسکن 

اما چون لیفت شده خیلی بخیه دارم یه جاهایی نخ بخیه واقعا داره اذیتم میکنه

عزیزم یک ماه بعد پروتز حالت چطور بود؟ من میخام برم سفر خیلی برام مهمه و اینکه توام دکتر بهت تاکید ...

دردم دوهفته بود 

سر یک ماه خوب بودم درد نداشتم 

فقط رانندگی نکردم تا ۳ ماه و ۶ ماه باشگاه نرفتم

ولی حواسم بود تا چن ماه بعدش ک کارای سنگین نکنم دستم و زیاد بالا نبرم 

آره آره ولی من تا سه هفته اول دستمال میزاشتم 

خیلی اذیت شدم منم سرش

🥰غم دنیارو بیخیال

لیفت داخل سینه رو دستکاری نمیکنن  فقط پوست سینه رو بالا میکشن ب سمت بالا میدن و گاهی کوچیکش می ...

وای خدا،منم بعد بارداری با اینکه بچم شیر خشکی شد ولی نمیدونم‌چرا به شدت افتاده شده سینم نمیدونم چیکار کنم من که به روی خودم نیاوردم یعنی ممکنه خود به خود و با وزرش بهتر بشه؟

وای خدا،منم بعد بارداری با اینکه بچم شیر خشکی شد ولی نمیدونم‌چرا به شدت افتاده شده سینم نمیدونم چیکا ...

من مربی باشگام و سر اینکه سینه هام آب شد پروتز کردم 

ورزش سینه رو آب میکنه چون باقت سینه چربیه 

سینه آب میشه و بعد میتونی سفتش کنی  

ولی عمل کنی راحتی دردش ۲ هفتس بنطر من میارزه ب دردش

🥰غم دنیارو بیخیال

دردم دوهفته بود  سر یک ماه خوب بودم درد نداشتم  فقط رانندگی نکردم تا ۳ ماه و ۶ ماه باشگا ...

وای داشتم از نگرانی میمردم

مرسی🤍

دکتر منع کرده بود یا خودت باشگاه رو میترسیدی؟

من خیلی نگرانم اما باید از ۲ ماه دیگه باشگاه رو برم