2777
2789
عنوان

مادرشوهر عزیزم اومد

521 بازدید | 18 پست

چن روز دیگه وقت زایمانمه کمردرد کلا همه جام درد میکنه میگم الاناست که دردم شروع بشه

مادرشوهرم عصر وارد شد منزل 😒نه دعوت کردم نه چیزی نشست نشست موقع اذان میخواست بلند شه مثلا بره پسر کوچیکم نرو مادربزرگ نرو شوهرم هم میگفت بشین نرو منم دقیقا این شکلی🤯😱😩آروم آروم میگفت فلانی چجوری شام بزاره درست برای خودشون میزاره منم یه نفر

نشست نرفت ،منم از جام تکون نخوردم شام رو شوهرم و پسرم حاضر کرد گفتم من بعد خودسر با این شرایطم کاری نکنید حالا خانم چن روز پیش اینجا بود ،اشکالی نداره ولی زن گنده من و هم درک کنه

انقدر بدم میاد بدون دعوت آوار شی خونه یه نفر اونم خانومی که بارداره و خب در کل سختشه باید درک کنن دیگه

هنرجوی طراحی لباس💜عاشق،کتاب،موسیقی،ورزش،فیلم و دورهمی🫂❤خیابان بهار،کوچه خرداد،پلاک۹🌱💚‌ ﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمے🤍🫀.'️ میشه یه صلوات برای آرامشم بفرستی🥺💖؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا مادرشوهر من تو حاملگیم تا ماه آخر بهم میگفت بیا منو بند و ابرو کن😑، همش هم میومد خونم مهمونی بهم میگفت خوشبحالت به کارات میرسی من اون موقع کمردرد داشتم😑، آخه زن حسابی منم کمردرد داشتم ولی مجبور بودم ازت پذیرایی کنم مجبور

انقدر بدم میاد بدون دعوت آوار شی خونه یه نفر اونم خانومی که بارداره و خب در کل سختشه باید درک کنن دی ...

میگم چندروز دیگه زایمان میکنم قشنگ میبینه تو فشارم میگه برای خودشون شام میزارند منم یه نفر🫥

درسته اومده بود ولی راست میگن یه نفر بوده مگه شماهرشب واسه پسرو‌همسرتون‌شام یاغذادرست نمیکنید؟خواونم هرچی می‌خوردین میزاشتین جلوش 

ناراحتی نداره که

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
حالا مادرشوهر من تو حاملگیم تا ماه آخر بهم میگفت بیا منو بند و ابرو کن😑، همش هم میومد خونم مهمونی ب ...

من به هیچی دست نزدم خودسر مهمون نگه میداره خودش هم راست و ریس کنه ،

زن گنده یک هفته نشده دوباره اومد بدون دعوت 

درسته اومده بود ولی راست میگن یه نفر بوده مگه شماهرشب واسه پسرو‌همسرتون‌شام یاغذادرست نمیکنید؟خواونم ...

قرار بود شام برم خونه پدرم بعد چند هفته ،شام نزاشته بودم 

عجله ای باید شام میزاشتم 

میگم چندروز دیگه زایمان میکنم قشنگ میبینه تو فشارم میگه برای خودشون شام میزارند منم یه نفر🫥

😐وقتی به سنگه پای قزوین گفته تو ابریشمی

اخه چطوری پیش تو دراز بکشه و راحت استراحت کنه بلندشو برو خونت 

عوض اینکه غذا بپزی بیاری بدی بهشون اومدی میخوری😒

هنرجوی طراحی لباس💜عاشق،کتاب،موسیقی،ورزش،فیلم و دورهمی🫂❤خیابان بهار،کوچه خرداد،پلاک۹🌱💚‌ ﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمے🤍🫀.'️ میشه یه صلوات برای آرامشم بفرستی🥺💖؟
چرا تو بارداری فک میکنیم شاخ غول رو داریم میشکونیم! حالا کارش زشت بوده بی خبر اومده  ولی کار ...

من بارداری سومم استراحت هم هستم چون چن سانت دهانم بازه شاخ غول نشکوندم نه ولی بدنم تو این بچه ضعیف شده 

من با احترام باهاشون رفتار کردم ولی مهمون سر زده اونم موقع اذان نمیپسندم