2777
2789
عنوان

سایت شده پر بچه مدرسه ایی چه وضشه اه :/متاهلا جم شین

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 44 پست
باورت میشه اولین سالیه که دم عید میبینم پولدار و فقیر اونیکه دستش میرسه با اونیکه دستش نمیرسه ذوق عی ...

باشه 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

کاری ندارما 

ولی دسته بندی تاپیک ها چیز دیگه ایی میگه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ گفتی :)  میری راجب ی چی ک واقعا نیازه ی زن متاهل ک باتجربس نظر بده ی ذره بچه میاد بدتر اعصا ...

آره همین.اون بار یه بچه 14 ساله پرید کاربرایی که جای مادرش هستن بی ادب افسار گسیخته

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

معذرت میخام متوجه این نشده بودم من قصد تخریب کسی رو ندارم ، ولی برام جالبه بسته اینترنتی رو میتونن ب ...

با ۱۰ تومنم میشه نت گرفت 

لباس کم کمش برای بچه ۵۰۰ 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
شبونه گرفتم عزیزم500تومنه هیچی نمیگم ایشالله هیچوقت شرایط من قرارنگیری

اگه مشکل مالی داری داخل برنامه های اجتماعی مث روبیکا و ... چنل بزن فیلم آپلود کن ، هر چقدر بازدید بالا باشه ، درآمدش عالی ___ بنده هم مشکل مالی دارم و نمیتونم لباس بخرم اما با کمی سعی میشه پول لباس نوزاد و کودک جمع کرد 

با ۱۰ تومنم میشه نت گرفت  لباس کم کمش برای بچه ۵۰۰

نه عزیزم من500شبانه میگیرم بعضی وقتاهم وای فای مادرشوهرم وصل میشم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
با ۱۰ تومنم میشه نت گرفت  لباس کم کمش برای بچه ۵۰۰

با سعی تلاش در فضای مجازی با هر هزار یا ... میدونی میشه چقدر پول در آورد ؟ کار مجازی زیاد هست فقط باید کاربلد باشی

نه عزیزم من500شبانه میگیرم بعضی وقتاهم وای فای مادرشوهرم وصل میشم

عیب نداره عزیزدلم 

انشاء الله خداوند خودش کمکتون کنه 

واقعا وضعیت خرابه 

پدرمن با حقوق ثابتی که داره و این همه سال کارکردن 

بخدا سالی ۲ یا ۳ بار لباس میگیرم 

برای عید هم هیچی نگرفتم 

بجز اینکه وقتی ۵ سالم بود مادرم برام گوشواره خرید اون موقعه ارزون بود کلا شد ۱۰۰ تومن 

الان ۲۰ سالمه 

یه روز دراز کشیده بودم ، دیدم گوشواره م شکسته 

دیگه با پس اندازم یه گوشواره فسقلی فقط خریدم تا گوشم کیپ نشه 

غصه نخور همه مون مثل همیم 

شما کدوم شهری گلم؟

با سعی تلاش در فضای مجازی با هر هزار یا ... میدونی میشه چقدر پول در آورد ؟ کار مجازی زیاد هست ...

به هرکسی نمیشه اعتماد کرد عزیزم

همه هم شرایطشو ندارن 

به هرکسی نمیشه اعتماد کرد عزیزم همه هم شرایطشو ندارن  

سین زدن اعتماد میخواد ؟ بابا منظورم بازدیده 

تو فروشگاه آنلاین میشه کار کردمشکل ما ایرانیا معذرت میخوام ولی گشاد بودنه حقیقتش 

دو تا دکمه زدن رو صحفه شرایط نمی خواد 

عیب نداره عزیزدلم  انشاء الله خداوند خودش کمکتون کنه  واقعا وضعیت خرابه  پدرمن با ...

تهرانم عزیزم ایشالله مشکلات همه حل بشه من برای دخترم میخوام لباس عیدنمیخوام لباس قابل استفاده هم باشه اشکال نداره

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
سین زدن اعتماد میخواد ؟ بابا منظورم بازدیده  تو فروشگاه آنلاین میشه کار کردمشکل ما ایرانیا معذ ...

چندسالته شما؟

ببین عزیزم سین زدن همین کارا هم باید بلدباشی چیکار کنی 

همین روبیکا باید بتونی هزینه کنی چهارتا پیج دیگه تبلیغ کنن فالورت بره بالا ، اولاش روبیکا پول میده 

کم کم همون هم نمیده 

چندسالته شما؟ ببین عزیزم سین زدن همین کارا هم باید بلدباشی چیکار کنی  همین روبیکا باید بتونی ...

باشه بیخیال شو حوصله قانع کردن ندارم