2777
2789
عنوان

سایت شده پر بچه مدرسه ایی چه وضشه اه :/متاهلا جم شین

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 44 پست
درست صحبت کن وگرنه همچین میشورمت ک باصدتا باد پاییزی هم خشک نشی :/

تو ظرف های آشپزخونتو بشور شستن من پیش کش 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش بخر خب

باورت میشه اولین سالیه که دم عید میبینم پولدار و فقیر اونیکه دستش میرسه با اونیکه دستش نمیرسه ذوق عید ندارند.....این طفلک که دستش خالیه....تو دیگه نمک نپاش که اهش دامنت رو نگیره

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
براش بخر خب

چشم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
بیا اینو میگم جای بچها نیست  اگه وضع مالیش اوکی یود ب ما نمیگفت  اگه مرحم نیستی نمک رو ز ...

معذرت میخام متوجه این نشده بودم من قصد تخریب کسی رو ندارم ، ولی برام جالبه بسته اینترنتی رو میتونن بگیرن چطور لباس نمیتونن

اندازه ظرفای خونم نیستی اخه😐👋

اگه تو اندازشی بده بشورتت ایشون علاقه جالبی به شستن داره شما هم علاقه جالبی به شسته شدن 

دیگ اونش من نمیدونم

با دخترم بیرون بودیم ...یه واژه مثبت ۱۸ شنیدیم من خنده ام گرفت دخترمم خندید...یکی زدم تو کله اش گفتم من خندیدم ولی کلک تو از کجا شنیدی....گفت مدرسه مادر من مدرسه خانه دوم🥲🥲

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
👌👌👌 زبون 44 متری بی ادب و فحاش تو همه چیز هم دخالت میکن. اکثرشون.

اخ گفتی :) 

میری راجب ی چی ک واقعا نیازه ی زن متاهل ک باتجربس نظر بده ی ذره بچه میاد بدتر اعصاب ادم بهم میرزه

معذرت میخام متوجه این نشده بودم من قصد تخریب کسی رو ندارم ، ولی برام جالبه بسته اینترنتی رو میتونن ب ...

شبونه گرفتم عزیزم500تومنه هیچی نمیگم ایشالله هیچوقت شرایط من قرارنگیری

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭