الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم،کاش میشد از دکترش سوال کنید ،واقعا مهمه فکر نمیکنم تو نی نی سایت بشه به پاسخ درستی برسید.فقط راهنمایی که به نظرم میاد اینکه بعد عمل بینیم منم حس گلودرد و سرفه و اینا داشتم که دکترم گفت طبیعیه چون موقع بیهوشی یه لوله وارد گلو میکنن که گلورو تحریک میکنه .شاید در مورد مادر شما هم همین باشه شایدم نه.با دکترش ارتباط بگیرید و راهنمایی بخاید به نظرم موضوع مهمی هست
دستگاه اسپیرومتری تشویقی نخریدید که برای تنفسه و تقویت ریه؟ از همون داروخانه بیمارستان باید تهیه میکردید ، به علت مدت زمان بیهوشی بالا،ریه ها اصطلاحا تنبل میشن و باید یکسری تمرینات تنفسی برای تقویت عضلات انجام داد . بگو سرفه کنه و نیمه نشسته بخوابه . تعریق سرد ، ضعف و بیحالی اگر همراه با تنگی نفس داشت بلافاصله باید بیمار به اورژانس برده بشه .