2777
2789
عنوان

هرچه میخواهد دل تنگت بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 32 پست
عزیزم چن سالته الان؟ خدا نکنه سرنوشتت تنهایی باشه

۱۸🥲از بچگی از جایی که یادم میاد تنها بودم همیشه همه چیو میریختم تو خودم تنهایی گریه میکردم توی ظاهر همه میگفتن چقد دختر شادیه ولی همیشه یه تیکه از قلبم درد میگرف

من دختری نبودم که همیشه بابام پیشم باشه بابام همیشه شهرستان بود عشق و مهر پدری رو درک نکردم دیدی میگن دخترا بابایی ان ولی من نبودم چون بابام نبود🥲همیشه دلم میخواست عاشق یه پسری بشم که بتونه اون عشق و محبتی که از بابام دریافت نکردمو اون بهم بده و دقیقا هم تو رابطم هیچ وقت طعم توجه و محبت رو حس نکردم و بیشتر از همیشه تنهاتر شدم🥲حالا طرفمم فامیله و خودش میدونست وضعیت منو از بچگی

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
۱۸🥲از بچگی از جایی که یادم میاد تنها بودم همیشه همه چیو میریختم تو خودم تنهایی گریه میکردم توی ظاهر ...

فداتشم سنی نداری هنوز که

من ماه دیگه ۲۳ سالم میشه 

وقتی عاشق شدم دقیقا همسن تو بودم ۱۸

خیلیم جنگیدم خیلیم تلاش کردم و موندم و حرف نزدم

ولی دیدم نمیشه

درباره محبت پدر گفتی من نمیدونم اخلاقای بابات چطوره امیدوام بابات دوستت داشته باشه

منو حتی خونوادمم دوس ندارن

حتی عزیزترین ادمای زندگیم یک بار با محبت نگاهم نکردن تمام اینایی ک دارم مینویسم دارم با دونه دونه کلمه ها گریه میکنم... نمیدونی چقدر بغض دارم

اینقدر امشب گریه کردم الانم تمام صورتم خیس از اشک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم سنی نداری هنوز که من ماه دیگه ۲۳ سالم میشه  وقتی عاشق شدم دقیقا همسن تو بودم ۱۸ خیلیم ...

فدات شم عزیزممم🥲میفهمم بی مهری دیدم خیلی سخته چون خودم همیشه حسش میکنم🥲

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁