2777
2789

کاغذ دیواری که چرک و کثیف شده رو چجوری کلش و تمیز کنم. و اینکه راحتی هامم کثیف شدن اونارو چجوری تمییز کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید 

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاغذ و عوض کن نو بزن حال کن شب عیدی

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بخارشو کاغذدیواریوتمیز نمیکنه حرارتش هم باعث میشه چسبشون کنده شه

اه واقعااااا شما امتحان کردی؟؟؟ پس با چی تمییز کنم

کاغذ و عوض کن نو بزن حال کن شب عیدی

نه بابا گرون در میاد برا کل خونه... پولش نیست و گرنه کلا کاغذ دیواری ها رو می کندم بجاش رنگ میزدم

نه بابا گرون در میاد برا کل خونه... پولش نیست و گرنه کلا کاغذ دیواری ها رو می کندم بجاش رنگ میزدم

خودت رنگ بزن یه کاربر اینجا گفت از تو نت یاد گرفتم خودم رنگ زدم خیلی ارزون در اومد آخه کاغذ دیواری که کثیف بشه درست نمیشه اصلا 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خودت رنگ بزن یه کاربر اینجا گفت از تو نت یاد گرفتم خودم رنگ زدم خیلی ارزون در اومد آخه کاغذ دیواری ک ...

اصلا نمیشه بچه ها از بس دست کثیف گذاشتن روش لک شده با هیچیم پاک نمیشه

من یکم مایع ظرفشویی و وایتکس و آب رو قاطی میکنم با دستمال میکشم رو کاغذای تمیز میشن.بعد دستمال نمدار ...

من برا قالی ها اینکارو کردم. برا کاغذ دیواری ها فقط مایع زدم و آب کاش وایتکسم میزدم. میگم کاغذ دیواریهای اتاقم غیر قابل شستشو هستن اونام همه سیاه شدن اونرو چجوری تمیز کنم؟