بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
نه بابا گرون در میاد برا کل خونه... پولش نیست و گرنه کلا کاغذ دیواری ها رو می کندم بجاش رنگ میزدم
خودت رنگ بزن یه کاربر اینجا گفت از تو نت یاد گرفتم خودم رنگ زدم خیلی ارزون در اومد آخه کاغذ دیواری که کثیف بشه درست نمیشه اصلا
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
من یکم مایع ظرفشویی و وایتکس و آب رو قاطی میکنم با دستمال میکشم رو کاغذای تمیز میشن.بعد دستمال نمدار ...
من برا قالی ها اینکارو کردم. برا کاغذ دیواری ها فقط مایع زدم و آب کاش وایتکسم میزدم. میگم کاغذ دیواریهای اتاقم غیر قابل شستشو هستن اونام همه سیاه شدن اونرو چجوری تمیز کنم؟
لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏