2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسود نباش حتما خدا یه جا دیکه واسه ت جبران می کنه

نه عزیزم بهتره مثل تو عقده ای نباشم ک عقده از حرف زدنت میباره

معلوم چ گدا گشنه ای بودی ک با ی قرون دو هزار جمع شدی و اینجور با عقده حرف میزنی

بهم معرفیش کردن بعد دوست شدیم بعد ازدواج کردیم

خوشبخت باشی عزیزم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
یعنی میشه من یه روز بیام تو یه همچین تاپیکی و از آرزوهام که بهشون رسیدم بنویسم💔

اره عزیزم چرا نمیشه خود من کلی ارزو دارم که هنوز نرسیدم ب امید رسیدن بهشون دارم زندگی میکنم به لطف خدا مهربون میشه حتما میشه💚🌱😘

💚👩🏻‍🎓
خدایی با عقده زر مفت نمیزنه؟

عزیزم خب شاید معجزه زندگیش بود. اخه پول هم تا حدی خوبه ولی خیلی زیادم باشه قطعا ادم اون ارامش قبل را نداره مدام باید فکر کنه با این پول چیکار کنه.

در کل الهی برای همه سلامتی باشه بقیه اش میگذره

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
فک نمیکردم برای باردوم بچم سقط بشه ولی شد...اونم تو یه سال دو تا سقط...زندگی من اتفاق خوب نداره که ب ...

عزیزدلم ان شالله به حق حضرت علی اصغر  نی نی سالم صالح خوشگل تا سال بعد این موقع بغلت باشه 💚🌱

💚👩🏻‍🎓
عزیزم خب شاید معجزه زندگیش بود. اخه پول هم تا حدی خوبه ولی خیلی زیادم باشه قطعا ادم اون ارامش قبل را ...

اتفاقا ایقد آسونه خرج کردنش.سفر برو طلا بخر ماشین شاسی بلند خونه های گرون مثل قصر هرچی که بخوای و اراده کنی در اختیارته.چی از این بهتر؟؟حالا نمی دونم چزا بعضی این رو عقده ای بودن می دونن واقعا باعث تعجبمه.خوب همسرم ویژگی های خوب دیگه هم دارن که فرصت نشد بگم و لازمم نیست توضیحی بدم درموردش می ترسم چشم بخوریم

اتفاقا ایقد آسونه خرج کردنش.سفر برو طلا بخر ماشین شاسی بلند خونه های گرون مثل قصر هرچی که بخوای و ار ...

عزیز دلم من عقده ندارم. چون خودم وقتی پول اومد دستم و سرمایه گذاری کردم دردسرام بیشتر شد. الهی پولتون هزار برابر بشه خدا را شکر من تو دنیا دنبال پول نیستم فقط دلم آرامش را از خدا میخواد. به اندازه کافی طلا دارم بخام شاسی هم بخرم خودم توانش را دارم.