2777
2789
فکر نمیکردم اصلا مطمئن بودم نمیشه و امری محاله 

میشه بگید چرا؟ چون خودم ازدواجم مشکل دارم الانم یکی پیش اومده ولی مدام فکر میکنم نمیشه شرایطی هست که همیشه دلم میخواست 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
میشه بگید چرا؟ چون خودم ازدواجم مشکل دارم الانم یکی پیش اومده ولی مدام فکر میکنم نمیشه شرایطی هست که ...

من با همسرم دوست بودم و قبل اینکه باهاش دوست بشم با دوست صمیمش دوست بود اما با اون کات کردم اومدم با همسرم و خب فکر نمیکردم بشه محال میدیدم امر ازدواجمون رو اما همسرم بقدری عاشقم شد گفت مهم نیست گذشته بوده و اون دوست شو از زندگیش حذف کرد واقعا اصلاااا فکر نمیکردم بشه ازدواج کنیم بخاطر این مسئله شما شرایطت چیه که فکر نمیکنی بشه ازدواج کنی با طرفت؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم من عقده ندارم. چون خودم وقتی پول اومد دستم و سرمایه گذاری کردم دردسرام بیشتر شد. الهی پولتو ...

نگفتم شما عقده دارید.و نمی دونم چرا بعضی جبهه گرفتن مقابلم.اصلا انگار همه باید بدبخت باشن تا راضی باشن.انشالله خدا به شمام آرامش بده

من با همسرم دوست بودم و قبل اینکه باهاش دوست بشم با دوست صمیمش دوست بود اما با اون کات کردم اومدم با ...

شرایطم با اون اقا یکیه جفتمون از لحاظ مالی و موقعیت اجتماعی و خانوادگی در سطح خوبی هستیم ولی مشکل من اینه اینقدر این سالها ادمای بیخود سرراهم اومدن و جور نشده همش میگم نکنه اینم جور نشه البته از لحاظ مالی اون بالاتره حتی جهیزیه هم خودش خریده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
ازدواج شما چه مشکلی داره که ایقد نگرانشید؟

من 39 سالم هست هر کاری کردم نمیشه با اینکه از لحاظ تحصیلی دکترا کارمندم خونه و... دارم از لحاظ هیکل و اندام عالی و قیافه متوسط ولی تو این سالها یک مشت ادم داغون سر راهم اومدن. ازدواج واسم شده یک ارزوی محال

نگفتم شما عقده دارید.و نمی دونم چرا بعضی جبهه گرفتن مقابلم.اصلا انگار همه باید بدبخت باشن تا راضی با ...

ان شاءالله خدا به همه بنده هاش همه چی بده و دل همه شاد باشه ولی عزیزم اگر چیزی تو زندگیت خارق العاده هست جایی نگو چون ممکنه انرژی منفی بیاد به زندگیت

من 39 سالم هست هر کاری کردم نمیشه با اینکه از لحاظ تحصیلی دکترا کارمندم خونه و... دارم از لحاظ هیکل ...

من ۳۶سالم بود که ازدواج کردم الان ۳۸سالمه.این آخرا خاستگارا کیفیتشون بهتر شده بود ولی خوب به دلم نبودن استاد دانشگاه بود یکیش خلبان.حالا باز نیان بگن پز می دی☹️ولی به دلم نبودن یا مثلا طلاق گرفته بودن یکیش بچه داشت.واقعا قسمت نمی شد اعصاب برام نمونده بود تا با شوهرم آشنا شدم و قسمت شد ازدواج کنیم

شرایطم با اون اقا یکیه جفتمون از لحاظ مالی و موقعیت اجتماعی و خانوادگی در سطح خوبی هستیم ولی مشکل من ...

نگران نباش وقتی دوسش داری و دوستت داره و قصدتون ازدواجه چرا نشه؟من پدرم‌مخالف بود جتی برادرم الان ۲ساله باهام‌قهره چون مخالف بودن ولی من پام کردم تو یه کفش که فقط همین.منم شوهرم همه چیز خرید امسالم همه رو عوض کردیم و اومدیم یه خونه بزرگتر با وجودی که منم شاغل بودم ولی می گفت می ترسم بگی قسط و وام دارم نمی تونم زود عروسی کنیم یا نذاری بچه دار شیم

برگه سنا میخوره خداروشکر راحته بعد ورزش اب فراون میوه جات سبزیجات فیبر دار موثره

اره عزیزم

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

من ۳۶سالم بود که ازدواج کردم الان ۳۸سالمه.این آخرا خاستگارا کیفیتشون بهتر شده بود ولی خوب به دلم نبو ...

خدا را شکر. همسرتون مجرد بودن؟نمیدونم چرا ازدواج اینقدر سخت شده من راهی نیست که این سالها نرفته باشم یک مدت هر چی پول داشتم دادم دعا نویس و رمالها هر کدوم یک اراجیفی تحویلم دادن. هر ختم و چله و کار خیر و.... بگید من کردم ولی انگار بن بسته .

دکتر سنتی به همسرم گفت پنیرک برگ سنا گل محمدی گل ختمی رو مخلوط کنه و بجوشونه روزی یه لیوان بخوره و خ ...

من نشده بودم

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

نگران نباش وقتی دوسش داری و دوستت داره و قصدتون ازدواجه چرا نشه؟من پدرم‌مخالف بود جتی برادرم الان ۲س ...

درخواست دادم اگر امکانش هست خصوصی پیام بدم

خدا را شکر. همسرتون مجرد بودن؟نمیدونم چرا ازدواج اینقدر سخت شده من راهی نیست که این سالها نرفته باشم ...

تو عقد جدا شده بود ولی من دوتا مشاور رفتم یعنی دوتایی رفتیم تا دوتاشون اوکی ندادن نذاشتم بیاد خاستگاریم.یعنی تا خانواده م از نظر روحی با طلاقش کنار اومدن طول کشید.حدود ۱سال طول کشید تا عقد کنیم

تو عقد جدا شده بود ولی من دوتا مشاور رفتم یعنی دوتایی رفتیم تا دوتاشون اوکی ندادن نذاشتم بیاد خاستگا ...

خدا را شکر. عقد مهم نیست حتی بنظرم عروسی هم کرده باشه مهم نیست البته این تفکر منه. خانواده من مخالف این چیزا هستن و میدونم اشتباه فکر میکنند. البته من تا الان برام پیش نیومده ولی اگه موردی باشه که خوب باشه من خودم مشکلی ندارم