2777
2789
خدا را شکر. عقد مهم نیست حتی بنظرم عروسی هم کرده باشه مهم نیست البته این تفکر منه. خانواده من مخالف ...

الان من چندتا دوست دارم‌تو رنج سنی خودمون همه شون تازه عقد کردن یا فامیلامون دختر خاله هام هم‌سن و سال خودمن همزمان بامن عقد کردن دوتاشون که ازدواج دومشون بود با پسرمجرد ازدواج کردن

الان من چندتا دوست دارم‌تو رنج سنی خودمون همه شون تازه عقد کردن یا فامیلامون دختر خاله هام هم‌سن و س ...

ان شاءالله همه اشون خوشبخت بشند. الهی خدا واسه همه دختر و پسرا خودش جور کنه وقتی اون بخواد و زمانش باشه جور میشه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله واسه خودتم.شما تو چه مرحله ازدواجی؟چرا می ترسی جور نشه؟

فعلا آشنایی. مشکلم اینه شهر دیگه و فرهنگ دیگه. اصلا نمیدونم بیاد جلو واقعا یا نه. یعنی باور نمیکنم جور بشه. از طرفی نگرانم زمانی که رسمی اش کنه خونواده ام سنگ هاشون را بندازن برای همین خیلی ناامیدم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
فعلا آشنایی. مشکلم اینه شهر دیگه و فرهنگ دیگه. اصلا نمیدونم بیاد جلو واقعا یا نه. یعنی باور نمیکنم ج ...

شوهر منم مال یه شهر دیگه بود ولی خودم اونجا شاغل بودم ولی خانواده م یه جا دیگه.اگه خدا بخواد میشه نگران نباش.ولی زیاد طولش نده اگه دوست داری ازدواج کنی سریع تر بفهم قصدش چیه 

شوهر منم مال یه شهر دیگه بود ولی خودم اونجا شاغل بودم ولی خانواده م یه جا دیگه.اگه خدا بخواد میشه نگ ...

اون از روز اول گفته ازدواج دیگه خدا داند. با اینکه تا الان دروغی نگفته ولی من به پسرای این زمونه اعتماد ندارم

عزیزم خب شاید معجزه زندگیش بود. اخه پول هم تا حدی خوبه ولی خیلی زیادم باشه قطعا ادم اون ارامش قبل را ...

الان همین پستتو ببین چ با بالاپرونی و عقده ریپلای کرده و جواب داده

معلومه ازوناس ک داره میگه ک کارما براش بیاره اما نمیدونه ی بچه هنوز این حرفا و ارزوها براش زوده