2777
2789
عنوان

یه نفر می‌گفت سختی هایی که..

107 بازدید | 7 پست

یه نفر می‌گفت سختی هایی که الان میکشید خدا بعدا چند برابر براتون جبران می‌کنه و غرق نعمت میشید پس ایمان داشته باشید بهش ♥️ میدونید ما خودمون رو با دیگران مقایسه می‌کنیم چون فقط بخشی از زندگیشون رو دیدیم نه گذشتشونو میدونیم نه آینده بخاطر همین میگم بیاید خدا رو تو زندگی خودمون حس کنیم و مقایسه نکنیم با کسی 

دوست داشتم اینارو بنویسم شاید یه نفر با خوندن این متن دلش آروم بشه ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله برا ما که جبران نکرده، الهی برا تو جبران کنه، ما هر سال مون بدتر از سال قبل مون بوده ....هیچ ب ...

من شمارو نمی‌شناسم و قضاوت نمیکنم گلم اما سعی کن گناه نکنی غیبت نکنی حسادت نکنی و ببخشی  به بقیه کمک کنی خدا زودتر جواب ادمو میده اینجوری خودمم سعی میکنم تا حد امکان گناه نکنم وگرنه هممون انسان هستیم و پر از اشتباه 

والله برا ما که جبران نکرده، الهی برا تو جبران کنه، ما هر سال مون بدتر از سال قبل مون بوده ....هیچ ب ...

إن شاءالله بهترینها نصیبتون بشه🥺🥺 😘

خیلی سخته انتظار

اما خب گاهی هم  خدا با دفع بلایی مثل تصادف یا خطری که تهدیدمون میکنه وماازش بی‌خبریم جبران میکنه یا باآمرزش گناهی، گاهی هم میزاره برا بعد تاببینه مقاومتون چقدره مثل اون اهل دلاش که کم نمیارن هستیم یا ممکنه یه جایی کفرم بگیم دیگه، گاهی هم تواون دنیا... 

نمیشه حساب نکنه به جاش این همه سختی نده

بعضی سختی ها برای رشد و تغییر آدم هست بعضی سختی ها هم مقصر خودمون هستیم خدا راه درست رو نشون میده ما کج میکنیم راهمونو

إن شاءالله بهترینها نصیبتون بشه🥺🥺 😘 خیلی سخته انتظار اما خب گاهی هم  خدا با دفع بلایی مثل ...

یه جا خوندم نوشته بود یه پیامبری فکرمیکنم حضرت عیسی بودن ازخدامیپرسه بهترین بنده اتو نشونم بده بعد میگه برو توصحرا یه پیرمردنابینایی هست اونه، بعدپیامبر میپرسه چیکارکرده مگه؟؟؟ خدامیگه برو تابهت نشون بدم

انگارهمونقع پیامبر میره پیش پیرمردو نورچشماشم برمیگردونه

پیرمردناراحت میشه میگه من میخوام نابینا باشم چون خدابرام اینجوری خواسته منم راضی ام به رضای خودش

و پیامبر دلیل مقام پیرمردو پیش خدا میفهمه