2777
2789

دوستان برای یکی از دوستام میخام بهم گفت تو گه تو نی نی سایت هستی یه تاپیک بزن درمورد این هرچی گفتن بیا بهم بگو.

حالا اگه کسی دعایی میدونه یا ذکری... لطفا بهم بگه چیه و چجوری باید انجام بشه 

ممنونننن😘

🔴این حساب کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد ...🔴

دعا نمیدونم

داره بارون میاد 

دعاش کردم 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾

بگو اوست‏ خداى يگانه (۱)

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾

خداى صمد [ثابت متعالى] (۲)

لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾

[كسى را] نزاده و زاده نشده است (۳)

وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

و هيچ كس او را همتا نيس

✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معجزه ی سوره ی ملک هروز یبار بخونه فکنم قبل ۱ماه اوکی شه

خودت نتیجه دیدی؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

زنی ک زایمان میکنه بعد چهل روز ک میره حمام ابی ک اخر سر میریزه ب سرش و ابکشی تموم میشه یکم ازش برات نگه داره ینی اب از سرش بریزه  بیا داخل ی ظرف دیگه بعد مادر یاخواهرت یوقتی ک هواست نیست اب رو بپاشه تو صورتت طوری ک تو بترسی و در اصل چله بری کنن برات سریع شوهر میکنی🤗

خودت نتیجه دیدی؟

من معجزه از سوره ملک زیاد دیدم

برای ازدواجم هنوز نمیدونستم و آشنا تبودم با خواصش

برای ازدواج سوره ملک مریم طلاق زو بخونه ان شاالله اوکیه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
زنی ک زایمان میکنه بعد چهل روز ک میره حمام ابی ک اخر سر میریزه ب سرش و ابکشی تموم میشه یکم ازش برات ...

اوه چه سخت

من خیلی زیاد خوندم هیچی نشد.... 

حتما زمانش نرسیده

به زمانبندی خدا اعتماد کن

اگه قرار باشه بشه بدون خوندن میشه

اگه زمانش نباشه ،نمیشه

دعا و ذکر مثل خواهش از خدا میمونه، ک فقط یکم زمان رو تغییر بده، یا اون فردی ک باید رو سر راهت قرار بده

من خودم تا قبل تغییر اخلاقم برام ازدواج جور نمیشد با اینکه خیلی خاستگار داشتم

به محض تغییر کردنم تو چند ماه ازدواج کردم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
واقعا نتیجه دیدی؟ 

تو خیلی چیزا😍

کافیه ب خدا اعتمادکنی

حتی حرف زدن عادی هم نتیجه میده چ برسه ب دعا

تو خیلی چیزا😍 کافیه ب خدا اعتمادکنی حتی حرف زدن عادی هم نتیجه میده چ برسه ب دعا

من خیلی دعا میخونم کلی چله نمازو... با خدا حرف میزنم دیگ دارم ناامید میشم🥺

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟! راستش زور منه خسته به طوفان نرسید... ⭐