2777
2789

من تایپک قبلم گفته بودم یکی از اشناهامون قرص خورده بود ایا امکان زنده موندنش هست یا نه دیروز متاسفانه فوت کردن حالا بیاین براتون داستان غم انگیز فوتشون بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک کنید بچهاا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

این اقا وقتی هنوز 27سالشه عاشق دختر خالش میشه به مادرش هم میگه براش خاستگاریش کنن با هم عقد میکنن چند ماه میگذره تاریخ ازدواج مشخص میکنن با هم میرن تا لباس عروس انتخاب کنن زن این پسر هم خیلی عاشقش بود میرن با هم رستوران دختر در حال غذا خوردن میوفته میمیره میبرنش دکتر تا دلیل مرگش بفهمن دکتر میگه چون خیلی عاشق بوده قلبش نتونسته این همه هیجان تحمل کنه سکته میکنه میمیره 

این پسر هم بعد فوت زنش عذاب وجدان میگیره همش حرف خودکشی میزد مادرش چند بار تو لباساش قرص پیدا میکنه میندازه وقتی میبینن موضوع خیلی جدی شده اونو میبرن برا مشاوره یکم حالش بهتر میشه سه سال از این موضوع میگذره به مادرش میگه برام زن پیدا کن میخوام ازدواج کنم مادرش هم خیلی خوشحال میشه که پسرش دوباره به زندگی برگشته