2777
2789

خاسگاری ک میره دو هفته بعد یهو پیداش میشه چ جوابی میدین کلا ن پبامی چیزی دو هفته ی بار پیداش میشه بیا بریم باهم بیشتر اشنا شیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا بدقولن. تو روهم توی آب نمک نگه داشتن. میرن دوراشون رو میزنن باز برمیگردن

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
اره . قطعا شما الویت چندمی براش و گزینه‌ای  دیگه ای هم هست . اما خب بازم منطقیه

مگه کسی مجبورش کرده دلش نمیخاد پس چرا باز برگشته! اگه اوکی هس چرا دیر میاد ! حس خیلی بد گرفتم ازش

یعنی رد کنم قرارشو؟

بستگی به خودت داره. من خواستگار این مدلی داشتم. حتی روز قرار باز زنگ زد گفت کار برامون پیش اومده فردا میایم. منم رد کردم

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
مگه کسی مجبورش کرده دلش نمیخاد پس چرا باز برگشته! اگه اوکی هس چرا دیر میاد ! حس خیلی بد گرفتم ازش

اخه دلی نیست کارش . یعنی بیشتر موقعیت مهمه . احتمالا موردا دیگه بهتر بودن نشده  یا اونا بدتر بودن . برگشته . شما خیلی ناراحتی راه نده . چون این آدم صرفا از نظر گزینه داره نگاه میکنه شاید بازم بری جلوتر باز رد کنه