2777
2789

بچه ها سرکاری بود؟

اگه که نه بچش چیشد؟ کاش قبل بچه دار سدن به تست روان بگیرن میگه ببرمش حموم شوهرم عصبانی میشه وای خدایا به کیا تو بچه میدی اخه 

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شپش رفته  خوب و سالم

الان میگه اخیش چیزی نشد به ۴ نفر دیگه پیشنهاد میده دوباره هم خودش تکرار میکنه

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
سم زده ب سر بچش😶😶😶😶😶😶

اره احمق

خواهشا این کارا رو نکنین

مگه کسخلمممممم؟

جدی میگی ؟    

بخون تاپیک پر بازدید رو

من انقدر حرص خوردم سر اون از وقتی تاپیک زده تا الان استرس دارم ولی نه خودش چیزی میگه نه بقیه 

تازه میگفت من نمیدونستم اول سمو ریختم بعد الان فهمیدم دارم سکته میکنم

اخه یه آدم چقدر میتونه بی عقل باشه سر بچه دو ساله رو سم بریزه 

بعد میگفت موهاشو کوتاه نکردم 

اخه موهاشو کوتاه میکردی بهتر بود تا سم بریزی که

خدایا به آدمای کم عقل بچه نده این طفل معصوم گناه دارن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

معلوم چند ملیون دیوونه کنارمون زندگی میکنن

واقعنم

میگه بکی بهم گفت اصلا یکی میگه خودتو پرت کن تو دریا پس عقل و منطق چی میگن