2777
2789
عنوان

خانما همسر من تا میریم خونه پدرم باهام نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 38 پست
خوب بگو چرا اینطوری شدی اگه راهنمایی خواستی بگو 

اون نمیگه... تازه میگه خیلییی هم دوسشون دارم..ر ولی خب تو رفتار اینو نمیگه.. یا اگه با خواهرم پیام بازی کنم یا تلفنی حرف بزنم بازم میپره که زودتر گوشیو قطع کنم.. از حرفاش که مثلا به شوخی میگه فلان خواهرت حرف میزنه و اون یکی خواهرت یه چیز دیگه.. مطمئنم اینارو خانوادش پیشش میگن.. چون همچین خصوصیاتی دارن.. مثلا یه شب گفتم تمام طلاهامو فروختی و نابودشون کردی من طلا میخوام.. گفت رفتی خواهرتو دیدی اینو میگی.. مثال همونیه که میگه آدم دروغگو یا خیانت کار خودش هیچ وقت اعتماد نمیکنه.. حالا خودش پیشش حرف میزنن توهم میزنه اینام تو زندگیمون دخالت میکنن.. در حالی که ما یکبار تو زندگی همدیگه دخالت نکردیم.. حتی بشنویم دعوا باشه طرف دامادو میگیریم حتی پدر و مادرم.. بخدا هیچ وقت بی احترامی نشد به دامادا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون نمیگه... تازه میگه خیلییی هم دوسشون دارم..ر ولی خب تو رفتار اینو نمیگه.. یا اگه با خواهرم پیام ب ...

در جا بگو :

نه من مثل تو دهن بین نیستم 

خواهرمم مثل خواهرتو دو بهم زن و فتنه نیست

خودم عقل دارم عقلم کشید گفتم!!!

و خدا برای من کافیست.....
شوهرمنم همینطوره.چون خانوادش باش خوب نیستن زورش میاد بیاد خونه بابام..ولی وقتی میاد اییینقدر احترام ...

دقیقا همینطوره.. خانوادش هیچ ارزشی براش قائل نیستن.. اون یکی پسرشون که مجرده رو بیشتر دوس دارن.. چون اون بی زبون نیست و تا میتونه ازشون میکشه.. مثلا مادرش میگه تا فلانی نیاد من فلان غذارو درست نمیکنم.. یا کلی تفاوت های دیگه ای که بین دو بچه میدارن.. من برادر شوهرمو خیلی دوس دارم ولی این بزرگترا خودشون باعث تفرقه بین دوبرادر میشن 

در جا بگو : نه من مثل تو دهن بین نیستم  خواهرمم مثل خواهرتو دو بهم زن و فتنه نیست خودم عقل د ...

همینومیگم منم کم نمیارم.. بهش گفتم توهم داری چون پیش خودت این حرفا هست فک میکنی خواهرای منم زیر پام میزنن

همینومیگم منم کم نمیارم.. بهش گفتم توهم داری چون پیش خودت این حرفا هست فک میکنی خواهرای منم زیر پام ...

آفرین

اینجور خانواده ها که فکر می کنم خیلی زرنگ و با سیاستن ،یه ذره جلوشون کوتاه بیایی دور از جونت سوار کولت میشن!

و خدا برای من کافیست.....
چ بیشعوره عمش بچت چند سالشه منم بچه بودم عمم این حربو بهم زد خیلی غصه خوردم قشنگ یادمه

4 سالشه..تو تاپیک قبلم هم یکی دیگه اینو گفت و اونم مثل شما بود حسش.. ولی من ترسیدم من از چشم بچه ام بیفتم

آفرین اینجور خانواده ها که فکر می کنم خیلی زرنگ و با سیاستن ،یه ذره جلوشون کوتاه بیایی دور از جونت ...

همینجور بوده.. من همسرم واقعا احتراممو داره.. بی احترامی به خانوادمم نکرده تا حالا.. حتی خودم. ولی این رفتاراش رو مخمه.. نمیدونم چشه واقعا.. همش حس میکنم جلوش گرفته اس و میترسه از حرفای خانوادش 

آفرین اینجور خانواده ها که فکر می کنم خیلی زرنگ و با سیاستن ،یه ذره جلوشون کوتاه بیایی دور از جونت ...

دو رو هستن.. جلوی روت هیچی نمیگن.. ولی امان از پشت سر که ایقد شدیده میتونن دو نفرو کاملا دو بهم زنی کنن

4 سالشه..تو تاپیک قبلم هم یکی دیگه اینو گفت و اونم مثل شما بود حسش.. ولی من ترسیدم من از چشم بچه ام ...

نمیافتی

حستو قشنگ درک میکنم بچه های الان نمیدونم چرا انقدر نسبت ب مادرشون بی عاطفه ترن🤔ولی اول اخر هر بچه ای مادرشو به همه کس ترجیح میده

نمیافتی حستو قشنگ درک میکنم بچه های الان نمیدونم چرا انقدر نسبت ب مادرشون بی عاطفه ترن🤔ولی اول اخر ...

خدا کنه.. ولی واقعا از این بشر میترسم   حتی یبار رو سفره غذا گفت شوهرت دوستت نداره ایقد بیرون میره   کلا خود درگیری داره.. تازه جلو روی شوهرم گفت و اون گفت نشنیدم.داشت با عموش حرف میزد..