وقتی که مثلا خواهرم میاد و دامادمون خونه پدرم و منم اونجا باشم یا زود پا میشه میره یا هم اگه دیرتر از اینا برسیم نمیاد و میره خونه پدرش.. بعد 7 سال ولی من هیچی نمیگفتم و احترام خانواده میذاشتم و تا خواهر برادرش میومد میرفتم.. ولی این دفعه نرفتم و هر کاری کرد نرفتم گفتم بالاخره مثل تو میشم ببینی چقد بده.. پسرمم با خودش امروز برد که عمه اش گفت مامانتو دوس ندارم.. بنظرتون حق دارم نمیرم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شاید همسرت از چیزی ناراحته خب .اگه ناراحتیش بجاست بهش گیر نده.ولی الکی هم شده از زبون خانوادت بگو که مثلا فلانی گفته چقد تورو دوس دارن و قبولت دارن و...،خر میشه.ولی طوری نگو که بفهمه الکی میگی
ب کتف مبارکتون ک عمش شما رو دوست نداره.به تخمدونای چم و راستتون ک دوستتون نداره.چقد بدجنسن
خیللییی.. من برام مهم نیست...فقط فشارم میاد اینو به بچه ام گفت.چندین بار خواست منو به دعوا بکشونه فقط خودمو نگه داشتم با این در نیفتم.. کلا بین پدرش و عموشم خراب کرده.. کارشه
شاید همسرت از چیزی ناراحته خب .اگه ناراحتیش بجاست بهش گیر نده.ولی الکی هم شده از زبون خانوادت بگو که ...
نه گلم.. ناراحت نیست.. کلا از اولش همینطور بود.. مثل سیاست بازی.. باجناقا ازش دورن فقط یکیش نزدیکمونه.. ولی کلا خصلتش همینه.. همش احساس میکنم اگه بخواد زیاد بیاد میترسه خانوادش حرفی بزنن.رو نمیکنه ولی خب میدونم اینا روش تاثیر دارن..کسی که به بچه کوچیک این چیزا رو میگه به نظرت به شوهرم چیزی نمیگه