2777
2789
عنوان

من از این رابطه ها می‌خوام که....

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس Xbox series s بگیره ک باهاش میتونه گیمای نسل ۹ رو با همون قیمت ps4 اجرا کنه...😁

ماهم همینو داریم  

اسی فک کنم عقب تره واقعا

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
😂😂بابا اذیتش کردم.بلانسبت

تازه من یه سال بزرگترم از اسی 

😂😂😂😂

دلمو شکوندی ما دهه شصتیا فقط یه خورده سنمون رفته بالا دلمون جوونه

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
تازه من یه سال بزرگترم  😂😂😂😂 دلمو شکوندی ما دهه شصتیا فقط یه خورده سنمون رفته بالا دلمون ...

😂😂اقا تو رو خدا دلت نشکنه.بخدا اذیتش کردم.من خواهرام همشون بالای ۳۵ هستن.این حرفا رو نداریم ک❤️

ماهم همینو داریم     اسی فک کنم عقب تره واقعا

تو نسل ۸ گیر کرده😂😁💔

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک
😂😂اقا تو رو خدا دلت نشکنه.بخدا اذیتش کردم.من خواهرام همشون بالای ۳۵ هستن.این حرفا رو نداریم ک❤️

نه بابا شوخی میکنم. راحت باش

اسیو دست ب دست کنید بیاد منو بگیره دم عیدی 😂😂

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
اسی تویه عالم دیگه سیرمیکنه 😂

منم تو همون عالمم

😱😂

😂اسی خطریه تو نینی سایت عضوه.فقط فرار کن

اشکال نداره با هم میشینیم غیبت میکنیم

شوهر خاله زنک میخاااااممممم

😂😂😂😂