2777
2789

کسی بوده که با وجود عقب انداختن و علائم دو سه بار تست بده منفی باشه ولی باردار بوده باشه؟

(یازده دوازده روزه عقب انداختم، دو سه روز لکه قهوه ای دارم که کمتر شده ولی هست)

تعداد رای : 8
نظرسنجی
بله باردار بودم
3
37%
خیر باردار نبودم
5
62%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا امروز که تست زدم منفی شد باید این پست ببینم🥲خودم خیلی میترسم

آره منم هفته پیش زدم منفی بود امروزم زدم منفی بود

کلی ام عقب انداختم لکه بینی تیره ام دارم خیلی کم

آره منم هفته پیش زدم منفی بود امروزم زدم منفی بود کلی ام عقب انداختم لکه بینی تیره ام دارم خیلی کم

قبلا سابقه داشتی؟من ماه پیش ۴روز عقب انداختم این ماه ۵روز.اصلا علاعم ندارم نه لکه بینی نه هیچی

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
قبلا سابقه داشتی؟من ماه پیش ۴روز عقب انداختم این ماه ۵روز.اصلا علاعم ندارم نه لکه بینی نه هیچی

نامنظم در حد چند روز هستم ولی مثه الان نه

اما همش الان علائم دارم دل درد کمردرد تهوع گشنگی گرممه سردمه

لکه بینی ام همیشه میخواستم بشم ی روز لک میومد الان سه روزه همش لک خیلی تیره که تا حالا ندیده بودم میاد

نامنظم در حد چند روز هستم ولی مثه الان نه اما همش الان علائم دارم دل درد کمردرد تهوع گشنگی گرممه سر ...

برو ازمایش بده برو دکتر

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
الهی عزیزم، الهی که آرامش جای استرس رو بگیره توی دلت و همه چی راحت راحت و عالی برات پیش بره

ممنونم عزیزم زنده باشی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜