2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد ژل لب چیه

444 بازدید | 43 پست

لبام متوسط خوبه .دوس دارم دوتا نیم سی سی بزنم ابجیم میگه حیفه معصومیت چهرت میره .نظر شما چیهرمعصومیت ربطی داره 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زدم راضی ام برگردم زودتر میزنم با اینکه لبام هم پر بود خودص

خوشگلتر شدی طبیعی هست 

چند سی سی زدی 

امروز ژل بزنی‌بعد دوماه‌ژلت میره‌چ‌فایده داره ینی برا دوماه‌میخای فقط‌خوشکل شی

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

نیم سی سی که عزیزم تنها پولتو حیف کردی 

نزنی بهتره یک سی سی  زیر نظر متخصص ماهر عالیه چون می‌تونه یک فرم دهی زیبا به لب بده و من به شخصه با اینکه اهل این برنامه ها نیستم اما میپسندم و فکر نمیکنم با معصومیت ربطی به هم داشته باشند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نیم سی سی که عزیزم تنها پولتو حیف کردی  نزنی بهتره یک سی سی  زیر نظر متخصص ماهر عالیه چون ...

اره دوس ندارم یهو لبم خیلی بزرگ بشه اویزون .بخاطر همین گفتم نیم این هفته بزنم  دو هفته بعد نیم بعدی .

اره دوس ندارم یهو لبم خیلی بزرگ بشه اویزون .بخاطر همین گفتم نیم این هفته بزنم  دو هفته بعد نیم ...

متوجه هستم عزیزم باز هر طور که صلاح دید خودتون هست 

اما نیم سی سی فکر نمیکنم مشخص باشه یا تغییر بده به فرم لب چون شما یک سی سی که تزریق داشته باشید 

نیم سی سی جذب میشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍