2777
2789
عنوان

خدایا به حق همین اذان

100 بازدید | 17 پست

یا بکش یا مث آدم زندگی خوب بده بهمون دیگه نمیکشم 

ای خدا ای کاش ی جایی داشتم توش با آرامش زندگی کنم هروز یه جنگ اعصاب با خانواده روانیم دارم دیگه نمیکشم 

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو منی یا من توعم؟ چجور در کسری از ثانیه چیزایی که داشتم بهش بگم فکر میکردمو نوشتی؟ 

انقد بدبختم زور همه بمن میرسه ای خدا چطور بمیرم آخه دیگه حالم ازین زندگی نکبت بهم میخوره 

منم دیشب از خدا همینو خواستم گفتم یا اگر قراره بقیه ی عمرمو اینجوری زندگی کنم و همش با خانواده م تو ...

خوشبحال خوشبختا

خوشبحال مرده ها 

به جفتشون حسودیم میشه 

انقد بدبختم زور همه بمن میرسه ای خدا چطور بمیرم آخه دیگه حالم ازین زندگی نکبت بهم میخوره 

الان جوریم که دلم میخواد خودکشی کنم ولی میترسم اصلا نمیشه از هر طرف قفلم زندگیم قفله 

بخاطر چیزایی که تو تاپیکم گفتم نیست اصلا اون مهم نیست مشکل بزرگی دارم

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

الان جوریم که دلم میخواد خودکشی کنم ولی میترسم اصلا نمیشه از هر طرف قفلم زندگیم قفله  بخاطر چی ...

منم میخوام بمیرم ولی یه امیدی ته دلم دارم اینکه دو سال دیگه میتونم مستقل بشم ولی تا دوسال دیگه ازم چی میمونه تو این خانواده شخمی 

خدایا چقدر تحمل چقدر کشش

بخدا انقد سعی میکنم روحیم خوب باشه باز ی احمقی این وسط پیدا میشه برینه به روح و روانم 

تا وقتی آدم تو ی خونه با آدمای دیگه زندگی کنه و وابستگی مالی داشته باشه به اونا وضع همینه 

حالا اگه پول داشتم هیچکس جرات نمیکرد اینجوری رفتار کنه باهام 

منم میخوام بمیرم ولی یه امیدی ته دلم دارم اینکه دو سال دیگه میتونم مستقل بشم ولی تا دوسال دیگه ازم چ ...

من یعنی جوریم چجور بگم مثل قفلی میمونه زندگیم که اگه الان بازش نکنم تا عمر دارم تو عذابم دیگه امید به زندگی ندارم 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بخدا انقد سعی میکنم روحیم خوب باشه باز ی احمقی این وسط پیدا میشه برینه به روح و روانم  تا وقتی ...

هعیییی خیلی سخته میفهمم

من یعنی جوریم چجور بگم مثل قفلی میمونه زندگیم که اگه الان بازش نکنم تا عمر دارم تو عذابم دیگه امید ب ...

جریان چیه باهام حرف بزن اگه میدونی میتونم آرومت کنم یا کمکی ازم برمیاد