2777
2789

من دارم عذاب می‌کشم. دلم می‌خواد مستقل شم ولی نمی‌تونم. ازدواجم که نمی‌تونم بکنم. کاشیه راهی بود. 😞

خسته‌ام، خسته از این‌گونه دوام آوردن! 

مجبورن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سخته خيلي منم در عذابم اونا هم فطعا همينطور چون مطرح ميكنن ديگه زيادي موندي   ولي چيكار ...

خیلی سخته

همش جنگ داریم

احساس می‌کنم تو زندانم

هیچی مطابق میلم نیست اینجا

آرزوی مرگ دارم 😢

خیلی سخته همش جنگ داریم احساس می‌کنم تو زندانم هیچی مطابق میلم نیست اینجا آرزوی مرگ دارم 😢

والله يه حموم ميخوام برم بايد به صدنفر جواب پس بدم كه بخار راه انداختي و صداي اب و فلان 😑 يه غذا ميخوام بپزم همينطور كه اي بو راه انداختي و فلان ، يه اواز زيرِ لب ميخونم سروصدا در مياد چون ديوارا نازكه، به چيزي ميخرم تو يخچال بذارم ميكن اي همه جا رو گرفتي ( حالا چن تا دونه چيزه فقط) 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
والله يه حموم ميخوام برم بايد به صدنفر جواب پس بدم كه بخار راه انداختي و صداي اب و فلان 😑 يه غذا مي ...

وای دقیقااااا

منم همین مشکلاتو عینا دارم

آرامش ندارم

من تازه یه بیماری لاعلاج پوستی دارم و هیچکس باهام ازدواج نمی‌کنه.، واسه همین تا آخر عمر باید بسوزمو بسازم تو این جهنم! 🥺💔

ولی تو چرا ازدواج نمی‌کنی راحت شی؟

والله مورد مناسبي كه به دل بشينه نبود ، وقتي ادم منتظر خواستگاري سنتي بشينه همينه ديگه ، الانم كه ده ...

عزیزم 🥺❤️ آره میفهمم

نسل ما واقعا سوخت

جوونیمون رفت و هیچی به هیچی

هنوزم که هنوزه دست از سرمون بر نمیدارن و زجرمون میدن

عزیزم 🥺❤️ آره میفهمم نسل ما واقعا سوخت جوونیمون رفت و هیچی به هیچی هنوزم که هنوزه دست از سرمون ب ...

باز اوني كه شم اقتصادي داشت يه ماشين تونست بخره من همونم نتونستم چون خورد به گروني ...

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹