2777
2789
عنوان

چی کار کنم

55 بازدید | 14 پست

خیلی خیلی به زحمت کمی وزن کم کردم

چیکار کنم استب وزنی بگیرم و وزنم نره بالا

نگرانم نکنه تا عید ۱۵ کیلو اضافه کنم

هیچی نمی خورم همیشه گشنمه

ولی وزنم خود به خود می ره بالا😭

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
باید هر لحظه گرسنه شدی یه چیز کم کالری مثل کاهو کدو خیار بخوری یا ریزه خواری کنی  

همین کارو میکنم

بخدا الان صبحانه فقط یه دونه شکلات کوچلو با چای خوردم

یه پیاله ی کوچیک قرمه سبزی

از گشنگی سرم داره می ترکه

دارم عذاب می کشم که فقط وزنم نره بالا همش استرس دارم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین کارو میکنم بخدا الان صبحانه فقط یه دونه شکلات کوچلو با چای خوردم یه پیاله ی کوچیک قرمه سبزی ...

ببین کنار قرمه سبزیت یه کاسه سالاد کاهو درست کن قشنگ مزه دارش کن با ابلیمو کمی روغن زیتون  اویشن و سرکه و نمک 

بعد یه نصفه قاشق قرمه سبزی بخور دوقاشق سالاد  وقتی این دوتا رو بخوری فکر میکنی به قصد کشت غذا خوردی

چند بودی اللن چند شدی؟منم بیشتر سالاد و کمی خورشتو برنج میخورم بادوم و دوتا خرما و روزی یه دونه میوه ...

۷۴ بودم

الان شدم ۶۲

اصلا اصلا دلم نمی خواد وزنم حتی نیم کیلو بره بالا

بخاطر همین الان تو عذابم

۷۴ بودم الان شدم ۶۲ اصلا اصلا دلم نمی خواد وزنم حتی نیم کیلو بره بالا بخاطر همین الان تو عذابم

وای محشره دمت گرررررم تو چند وقت؟

حق دلری 

ادم لاغر سالمتر و خوشتیپتر و فرزتره من خودم ۶۵ شدم قبلش نزدیک ۷۰ شدم زانوهام به درد افتاده بود

وای محشره دمت گرررررم تو چند وقت؟ حق دلری  ادم لاغر سالمتر و خوشتیپتر و فرزتره من خودم ۶۵ شدم ...

تقریبا تو ۳ ماه

وای محشره دمت گرررررم تو چند وقت؟ حق دلری  ادم لاغر سالمتر و خوشتیپتر و فرزتره من خودم ۶۵ شدم ...

انقدر اعتماد به نفسم رفته بالا مخصوصا تو جمع

ولی اصلا دوست ندارم بره بالا

بعضی وقتا از دستم در می ره زیاد می خورم

آنقدر به خودم فحش میدم

آنقدر رفتم خودم و داروخونه وزن کردم تا می رم داخل می فهمن برچی رفتم

انقدر اعتماد به نفسم رفته بالا مخصوصا تو جمع ولی اصلا دوست ندارم بره بالا بعضی وقتا از دستم در می ...

آفرین عالیه دقیقا خیلی رو اعتماد به نفس تاثیر داره

اگه خوردی باید ورزش کنی تا کالری سوزی کنی بعدم از اول مقدار غذاتو مشخص کن .

وای قسمت آخرش خیلی کارت بانمکه🤣 حالا پولیه یا رایگان؟ منواز دیجیکالا مارک کمری گرفتم خیلی خوبه

آفرین عالیه دقیقا خیلی رو اعتماد به نفس تاثیر داره  اگه خوردی باید ورزش کنی تا کالری سوزی کنی ...

اره سریع کلی بشین پاشو میرم و دراز و نشست باکش ورزشی

اولا دو تومن می گرفت 

چون دیگه دیدن تند تند می رم الان هزار می گیرن🤣

همشون زل می زنن به ترازو تهشم میگن فعلا اورجینالی نگران نباش برو🤦‍♀️

اره سریع کلی بشین پاشو میرم و دراز و نشست باکش ورزشی اولا دو تومن می گرفت  چون دیگه دیدن تند ...

ای ول افرین ارادت خوبه همین طوری ادامه بده 

وای خدا خیلی ماجراهاتون بانمکه مشتری ثابت شدی تخفیف میدن🤣

ای ول افرین ارادت خوبه همین طوری ادامه بده  وای خدا خیلی ماجراهاتون بانمکه مشتری ثابت شدی تخفی ...

زنده باشی

آره دیگه تابلو شدم🤦‍♀️🤣

ممنونم ،اره والا حتما کلی ذوق میکنن میگن ببین چه ترازوی خوبی داریم که مشتری ثابت پیدا کرده 🤣 کلی اف ...

🤣🤣