مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 عنوان چی کار کنم 55 بازدید | 14 پست خیلی خیلی به زحمت کمی وزن کم کردمچیکار کنم استب وزنی بگیرم و وزنم نره بالانگرانم نکنه تا عید ۱۵ کیلو اضافه کنمهیچی نمی خورم همیشه گشنمهولی وزنم خود به خود می ره بالا😭 آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست 1402/12/17 | 14:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجینا عضویت: 1389/10/27 تعداد پست: 5604 باید هر لحظه گرسنه شدی یه چیز کم کالری مثل کاهو کدو خیار بخوری یا ریزه خواری کنی
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 باید هر لحظه گرسنه شدی یه چیز کم کالری مثل کاهو کدو خیار بخوری یا ریزه خواری کنی همین کارو میکنمبخدا الان صبحانه فقط یه دونه شکلات کوچلو با چای خوردمیه پیاله ی کوچیک قرمه سبزیاز گشنگی سرم داره می ترکهدارم عذاب می کشم که فقط وزنم نره بالا همش استرس دارم آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
جوجینا عضویت: 1389/10/27 تعداد پست: 5604 همین کارو میکنم بخدا الان صبحانه فقط یه دونه شکلات کوچلو با چای خوردم یه پیاله ی کوچیک قرمه سبزی ... ببین کنار قرمه سبزیت یه کاسه سالاد کاهو درست کن قشنگ مزه دارش کن با ابلیمو کمی روغن زیتون اویشن و سرکه و نمک بعد یه نصفه قاشق قرمه سبزی بخور دوقاشق سالاد وقتی این دوتا رو بخوری فکر میکنی به قصد کشت غذا خوردی
جوجینا عضویت: 1389/10/27 تعداد پست: 5604 چند بودی اللن چند شدی؟منم بیشتر سالاد و کمی خورشتو برنج میخورم بادوم و دوتا خرما و روزی یه دونه میوه تقریبا تو دو هفته ۴ کیلو کم کردم
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 چند بودی اللن چند شدی؟منم بیشتر سالاد و کمی خورشتو برنج میخورم بادوم و دوتا خرما و روزی یه دونه میوه ... ۷۴ بودمالان شدم ۶۲اصلا اصلا دلم نمی خواد وزنم حتی نیم کیلو بره بالابخاطر همین الان تو عذابم آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
جوجینا عضویت: 1389/10/27 تعداد پست: 5604 ۷۴ بودم الان شدم ۶۲ اصلا اصلا دلم نمی خواد وزنم حتی نیم کیلو بره بالا بخاطر همین الان تو عذابم وای محشره دمت گرررررم تو چند وقت؟حق دلری ادم لاغر سالمتر و خوشتیپتر و فرزتره من خودم ۶۵ شدم قبلش نزدیک ۷۰ شدم زانوهام به درد افتاده بود
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 وای محشره دمت گرررررم تو چند وقت؟ حق دلری ادم لاغر سالمتر و خوشتیپتر و فرزتره من خودم ۶۵ شدم ... تقریبا تو ۳ ماه آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 وای محشره دمت گرررررم تو چند وقت؟ حق دلری ادم لاغر سالمتر و خوشتیپتر و فرزتره من خودم ۶۵ شدم ... انقدر اعتماد به نفسم رفته بالا مخصوصا تو جمعولی اصلا دوست ندارم بره بالابعضی وقتا از دستم در می ره زیاد می خورمآنقدر به خودم فحش میدمآنقدر رفتم خودم و داروخونه وزن کردم تا می رم داخل می فهمن برچی رفتم آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
جوجینا عضویت: 1389/10/27 تعداد پست: 5604 انقدر اعتماد به نفسم رفته بالا مخصوصا تو جمع ولی اصلا دوست ندارم بره بالا بعضی وقتا از دستم در می ... آفرین عالیه دقیقا خیلی رو اعتماد به نفس تاثیر داره اگه خوردی باید ورزش کنی تا کالری سوزی کنی بعدم از اول مقدار غذاتو مشخص کن .وای قسمت آخرش خیلی کارت بانمکه🤣 حالا پولیه یا رایگان؟ منواز دیجیکالا مارک کمری گرفتم خیلی خوبه
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 آفرین عالیه دقیقا خیلی رو اعتماد به نفس تاثیر داره اگه خوردی باید ورزش کنی تا کالری سوزی کنی ... اره سریع کلی بشین پاشو میرم و دراز و نشست باکش ورزشیاولا دو تومن می گرفت چون دیگه دیدن تند تند می رم الان هزار می گیرن🤣همشون زل می زنن به ترازو تهشم میگن فعلا اورجینالی نگران نباش برو🤦♀️ آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
جوجینا عضویت: 1389/10/27 تعداد پست: 5604 اره سریع کلی بشین پاشو میرم و دراز و نشست باکش ورزشی اولا دو تومن می گرفت چون دیگه دیدن تند ... ای ول افرین ارادت خوبه همین طوری ادامه بده وای خدا خیلی ماجراهاتون بانمکه مشتری ثابت شدی تخفیف میدن🤣
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 ای ول افرین ارادت خوبه همین طوری ادامه بده وای خدا خیلی ماجراهاتون بانمکه مشتری ثابت شدی تخفی ... زنده باشیآره دیگه تابلو شدم🤦♀️🤣 آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
جوجینا عضویت: 1389/10/27 تعداد پست: 5604 زنده باشی آره دیگه تابلو شدم🤦♀️🤣 ممنونم ،اره والا حتما کلی ذوق میکنن میگن ببین چه ترازوی خوبی داریم که مشتری ثابت پیدا کرده 🤣 کلی افتخار میکنن بهش
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 ممنونم ،اره والا حتما کلی ذوق میکنن میگن ببین چه ترازوی خوبی داریم که مشتری ثابت پیدا کرده 🤣 کلی اف ... 🤣🤣 آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست