2777
2789

وما گاهی شوهرم ازصب تاشب یه زنگم نمیزنه،خواهرشوهرم هریه ساعت شوهرش بهش زنگ میزنه،تو خونه باهم میگن میخندن،شادن،خیلی زندگی اینجوری دلم میخواست خیلی😔شوهرمن سرددددد،احساس تنهایی میکنم

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بهش زنگ بزن و باهاش بگو بخند کن اونم کم کم یاد میگیره

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

خدا به دلت آرامش بده 

به زندگیت گرما بده 🤲🏻 🙏🏻

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

شوهر من میره اداره چندبار زنگ میزنه.. میاد خونه از خاطرات مزخرف و چرته اداره میگه.. همش درحال حرف زدنه یعنی هرجا میریم همه از دستش کلافه ان.. حرفای خاله زنکی تا دلت بخاد.. بعد میگه دلم میخاد بگیم بخندیم.. من واقعا نمیدونم چه جور باهاش رفتار کنم که اجازه بده منم دوکبمه حرف بزنم بشه گفتگو.. 

شما بهش زنگ بزن و باهاش بگو بخند کن اونم کم کم یاد میگیره

ببین من خواهرسوهرم نزدیک 50بار دومم هست ازدواج کرده،یه مدتیه شهرستان اومدیم باهم برای مار،ایناصبح پامیشن باخنده میره هریه ساعت دوساعت زنک میزنن،کلا شوهره پایه سا،از اینا که میبره خرید میبره تفریح هرجا بخوای هرچی بگی گوش میده ،برعکس شوهرمن از اول نه خرید میبرد درست حسابی نه حرف میزنه همش توخودش وگوشی وتلوزیونه وبامن وبچه ها سرده،بنظرم بابچه هاشم سرده،اصلا خیلی شانس میخواد همچین شوهری

شوهر من میره اداره چندبار زنگ میزنه.. میاد خونه از خاطرات مزخرف و چرته اداره میگه.. همش درحال حرف زد ...

اینطوریم بده اره،دوطرف باهم حرف بزنن،نظراشونو بگن،نه که یک طرف حرف بزنن تصمیم بگیر هرکارمیخواد کنه

ببین من خواهرسوهرم نزدیک 50بار دومم هست ازدواج کرده،یه مدتیه شهرستان اومدیم باهم برای مار،ایناصبح پا ...

اره خب هرکسی اخلاقش فرق داره حالا شما یکم تلاش کن شاید درست شد

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

اینطوریم بده اره،دوطرف باهم حرف بزنن،نظراشونو بگن،نه که یک طرف حرف بزنن تصمیم بگیر هرکارمیخواد کنه

اره... همه میدونن فقط حرف میزنه اونم درهم.. اصلا جو مهمونی و جمع براش مهم. نیست.. ابرو. نذاشته برام