2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورقه های خیلی نازک سیب زمینی رو داخل یخ و نمک میریزم چندساعت بمونه ، ابشو میگیرم و سرخ میکنم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

ورق های خیلی نازک از سیب زمینی دربیار بعد در حد 30 ثانیه بزن توی آبی که در حال جوشه و دربیار و سریع بنداز توی آب یخ و دربیار بذار خوب خشک بشن

بعد پودر نشاسته ذرت  بپاش روشون و اضافه های این پودر رو قشنگ بتکون و توی روغن داغ و زیاد سرخ کن 

اگر پودر نشاسته نداشتی هم میتونی حذفش کنی

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 

دستگاه غذا ساز داری؟  که سیب زمینیا رو ورقه نازک کنه؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

من سیب زمینیو خیلی نازک خورد میکنم میزارم تو آب یخ یکم بکینگ پودر میزنم بعد نیم ساعت درمیارم خشک‌ میکنم بعد سرخ میکمم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
ورق های خیلی نازک از سیب زمینی دربیار بعد در حد 30 ثانیه بزن توی آبی که در حال جوشه و دربیار و سریع ...

مثل چیپس های مغازه میشه؟

آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀
مثل چیپس های مغازه میشه؟

اره عزیزم فقط وقتی سرخ میکنید با یه عالمه روغن درنیارید بندازید روی یه توری که قشنگ این روغنش بره و ترد بمونه چون تو همه کارا رو هم خوب پیش ببری ولی روغن چکه بکنه نرم میشه

خیلیا این شوک آب جوش رو نمیدن و فقط برش میزنن روی یه دستمال پهن میکنن که آبش بره و سرخ میکنن اینم تست کردم ترد میشه اما یکم حالت سفتی میگیره

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
غذا ساز دارم

رنده مخصوص حلقه حلقه کردن داره؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...