2777
2789

تا بالای شونه کوتاهش کردم و دیشب ساعت ۹ عکس فرستادم واسه شوهرم که کشیک بود بیمارستان عکس رو سین کرده تا الان جواب نداده  

شما هم‌ مثل من فکر میکنید  

بیاید دلداری بدید پشیمون شدم  

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وه منی که موهام تا کمرم بود و آرایشگر خر آورده تا روی خط سوتین . مامانم هم میخواد کله امو بکنه ،🤧🤧🤧

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

من دوست دارم‌چتری بزنم دلم نمیاد میگم حیفه

چطور دلت اومد😢😂

اشکالی نداره چیزیه که شده

گاهی آدم به تنوع نیاز داره

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

بلند میشه دیگه با موی تا اون حد بلند چه جوری زندکی میکنین؟ چند ساعت حمومتون طول میکشه؟

بالاخره حموم تموم میشه میام بیرون   ولی گره میخوره دائم خیلی خسته کننده شده بود واسم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

من نیز 

ولی خیلی راضیم راحت شدم 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏