2777
2789
عنوان

کیا خانه تکانی شون تموم نشده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 47 پست
ما هنوز شروع نکردیم🤣🤭

ماشاالله همه مثل من گذاشتن دقیقه ی نود

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اشپزخانه و حال شستم،راه پله هم شستم،تمومی نداره که،فرشام باید بدم بشورن،مبلام،ویترین و سرامیکا راه پله،اتاقا ،حموم و دستشویی،تاره باید برم برا مامانمم انجام بدم😞دست تنهاخیلی سخته،بچه کوچکم دارم،مادرم مریضه خودم باید براش بشورم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

من چون باردارم استراحت مطلقم به همین خاطر هیچ کاری نکردم

بنده خدا مامانم با اینکه کمردرد داره و خودش برای کارهای عیدش سه تا کارگر گرفت که کمکش کنند اما باز هم دو هفته پیش اومد یه دستمال کشی کرد خونه ام را اما باز هم گرد و خاک شده خونمون

خب آروم آروم از الان شروع کن تاعیدهمه جا روبرق میندازی

از اول اسفند شروع کردم ولی هنوز تموم نشده حتی همسرمم کمکم می کنه ولی باز مونده کارام.😤😤

البته وسایلم خیلی زیادن و آشپزخونه ام خیلی کابینت خورده اونم بی تاثیر نبود.😞😞

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

من اشپزخانه و حال شستم،راه پله هم شستم،تمومی نداره که،فرشام باید بدم بشورن،مبلام،ویترین و سرامیکا را ...

عزیزم فرشاتوزودبده بشورن سرشون شلوغ بشه دیگ قبول نمیکنن،خداسلامتی بده به مادرت کاش کارهاشویه ماه زودتر انجام میدادی

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.
ماشاالله همه مثل من گذاشتن دقیقه ی نود

بیخیال بابا 

حالا زیاد وقت داریم🤣🤭

۳/۴ روز آخر تمیز میکنیم دیگه

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
من چون باردارم استراحت مطلقم به همین خاطر هیچ کاری نکردم بنده خدا مامانم با اینکه کمردرد داره و خود ...

سعی کن همون نشسته یکم دستمال بکشی

تازه ی ماهه سز کردم گلم تا دو سه ماه نباید کار سنگین کنم

مبارکه عزیزم

من که نه حوصله نه شرایطشو دارم دلم نمی‌خواد به هیچی این خونه دست بزنم بس که توش با شوهرم دعوا و سردی ...

تمیزی حس خوبی داره عزیزم کم کم شروع کن به خانه تکانی روحیه ات هم خوب میشه

سعی کن همون نشسته یکم دستمال بکشی

اگه الان انجام بدم تا عید دوباره گردو خاک میشه، هفته بعد(قبل از ماه رمضان) یه روز که شوهرم حوصله داشت شروع میکنم به دستمال کشی تا همسرمم بتونه کمکم کنه

چون دکتر به خاطر وضعیتم فعالیت سنگین را برام منع کرده و فقط در حد انجام کارهای خودم، حتی غذا هم نمی توانم بگذارم