2777
2789
عنوان

کیا خانه تکانی شون تموم نشده؟

612 بازدید | 47 پست

خانما خانه تکانی هاتون تموم شده؟اساسی تمیزکردین همه جا رو؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تموم نکردم چون وسواسم و کمال گراییم نابودم کرده.

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

خوه تکونیم صبحی تموم فرشارو شستم کل آشپزخونه پرده پتو همههههه رو شستم خونم حسابی تمیز شده😁😁

خداقوت عزیزم،من جونم نمیگیره پتوهاروبشورم

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.
من اصلا شروع نکردم بچه کوچیک دارم انقدر خسته میشم حتی  غذا هم نمخورم گاهی وقتا ولی باید تمیز ک ...

منم جونم نمیگیره،روزی یکی دوساعت کارکن اینجوری سنگینم نمیشه برات

خداقوت عزیزم،من جونم نمیگیره پتوهاروبشورم

خدا عمرت بده گلم

با کمک شوهرم شستم 

یکاری کن تو یه لگن بزرگ آب داغو تاید بریز بزا خیس بخور دوتا پا بزن بد آبکشی کن زیاد اذیت نمیشی

منم تموم نکردم چون وسواسم و کمال گراییم نابودم کرده.

منم هرجا رو که تمیز میکنم بعدش هی میگم خوب تمیزنکردم ویه حس وسواسی دارم