2777
2789
عنوان

مادرشوهرم عصبیم میکنه با کاراش

223 بازدید | 23 پست

من یه دختر ده ماهه دارم، خیلی حساسم روش و کلن ادم وسواسی هستم هیچوقت تا حالا قاشق دهنی بهش ندادم لیوان دهنی ک اب خورده باشم توش یا هر چیزی... بعد مادر شوهرم دیروز دیدم که تخمه با دندون جلوییش خورد میکرد میزاشت دهنش، من چیزی نگفتم بعد یکساعت دیدم زبونش را دراورده و دخترم دودستی زبونشو گرفته و ناخن میکشه رو زبونش اونم نیشاشا وا میکرد، خیلی بدم اومد. اوردمش بالا خونه خودمون دستاش را شستم حالا میخایم بریم خرید میترسم بچم را بزارم پیشش ازاین کارا کنه باز، غذا بجوه بزاره دهنش یا... چون تو دهن پسرخواهرشوهرم غذامیجوه میزاره... ازطرفی خودشم میبرم هم مااذیت میشم توخرید هم خودش زود خسته میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نزار پیشش به همین راحتی !! هم خدارو میخوای هم خرما  بببر بزار پیش مامامنت

اگه مامانم اینجا بود هیچ مشکلی نداشتم 😭انقدر فهمیده هست که با بچه این کارارا نکنه

من جای تو عصبی شدم چون خودمم به شدت حساسم

الان قیافه دیشب مادر شوهرم ک میاد جلوچشمم این کارارا میکرد دلم میخاد پاره پارش کنم تازه زیر گلوی دخترمو با زبون لیس میزد😭

عزیزم منم یه همچین صحنه هایی دیدم ولی خوب کاری نمیشه کرد من مثل شما حتی به بچه با لیوان خودم آب نمیدادم ولی دیدم اونجا دارن اضافی آبی که خودشون خوردن رو میدن به بچه چاره ای نیست یابید بچه رو نذاشت پیدا کنار اومد