2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه بار به بچم میگم این هفته اس یه بار میگم ۲ هفته دیگه

آخر نفهمیدیم چی شد🤪🤪🤪😘

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اخرین چهارشنبه سال چندمه ؟  معلومه ۲۳ اسفند، هفته ی بعد چهارشنبه که میشه ۱ فروردین پس شب چهار ...

خب ۳ شنبه،۴ شنبه سوریه

امسال ۴ شنبه ۱ فروردین سال تحویلِ

سه شنبه آخر سال میشه ۲۹

ولی چجوری میشه؟

قاطی کردیم والا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب ۳ شنبه،۴ شنبه سوریه امسال ۴ شنبه ۱ فروردین سال تحویلِ سه شنبه آخر سال میشه ۲۹ ولی چجوری میشه؟ ...

سه شنبه ی اخر سال مهم نیست ، چهارشنبه ی اخر سال مهمه

باید ببینی چهارشنبه میشه چندم که شب قبلش مراسم بگیری

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

سه شنبه ی اخر سال مهم نیست ، چهارشنبه ی اخر سال مهمه باید ببینی چهارشنبه میشه چندم که شب قبلش مراسم ...

عه چه نکته مهمی

راس میگیا

منم کارامو کردم  احتمالا تا شنبه یک شنبه زاینان کنم🙁 ب شدتم وضعیت مالی داغونی داریم🙁 دیشب ...

بسلامتی و شادی زایمان کنی گلم 😍از قسط و بی پولی ک نگو ابجی بیچاره کردن ملت و منم هیچی نخریدم فقط ی کفش برا بچم گرفتم 600 بماند ک هنوز شلوار و بلوز و تیشرت و خودمم ک هیچی ندارم ولی بااین قیمتا مگه میشه خرید 

بسلامتی و شادی زایمان کنی گلم 😍از قسط و بی پولی ک نگو ابجی بیچاره کردن ملت و منم هیچی نخریدم فقط ی ...

دقیقا 

دیشب داشتیم میخابیدیم یهو شوهرم گفت قسط خونه ام اومد لنتیا تا اخر این ماه همش فرصت دادن فک کن همیشه یه ماه فرصت میدادن اصن حوصله ندارم 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
ششما طبیعی هستی؟   دردات شروع شده؟  

درد دارم ولی منظم نیس اصن اره طبیعی

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
40 میلیون؟ خونه خریدین ابجی چون زیاده قسط 

قسط مسکن مهر هست

@belfibelfi  

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...