2777
2789
عنوان

لکه بینیه قهوه ای ❌❌❌

212 بازدید | 19 پست

سلام خانمای عزیز🌹

تقریبا دوازده روزه که پریودم عقب افتاده

صبحا حالت تهوع دارم

دیروز به بو هم حساس بودم مثلا صبحانه تخم مرغ بود بوش اذیتم کرد

کمردرد و دل درد پریودی رو هم تقریبا دو هفته دارم ولی ی روز هست ی روز نیست

دو بار تست زدم هفته ی پیش منفی بود

روز تخمک گذاریم درد شدید داشتم ، مجدد بعد ی هفته بازم ی درد مثل تخمک گذاری داشتم

ترشح ام داشتم بی رنگ و بی بو، خیلی زیاد، ولی دو سه روزه قطع شده

الان بعد دوازده روز از عقب افتادن پریود دو روزه لکه بینی دارم، معمولا قبل پریودم ی روز لکه جزیی دارمو راه میفته

اما الان دو روزه هر هفت هشت ساعت ی بار ی لک میفته

رنگشم قهوه ایه خیلی تیرس اصن روشن نمیشه

بنظرتون علتش چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهوه ای میگن مشکلی نداره اما شانسیه دیگه مثلا منم اینجوری بودم تاااا هفته ۱۳ ،،که بعد مشکل ساز شد،

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
ینی لک قهوه ای داشتید و باردار بودید؟ چه مشکلی ایجاد کرد؟

آره من خییلی کم لک قهوه ای داشتم و تست زدم ک متوجه شدم باردارم ،،بعد من ایران زندگی نمیکنم اینجام تا قبل سه ماه هیچ ازمایش خون و سونو  و‌یی انجام نمیدن ،،منم ک اینطوری بودم فک میکردم اوکیه 

درد و اینا هم نداشتم گاهی نه همیشه لک قهوه ای …

ی رو ناهار خوردم و بلند شدم همون لحظه خونریزی کردم ،،،خونریزی ای ک بنددددد نمیومد شدیدددددد انگار سر یکی و ببری اونطوری

رفتم بیمارستان و شرایطم و گفتم و معاینم کردن گفتن سقط شده متاسفیم و عادیه زیر سه ماه 

دیگه انقد همونجا نشستم التماسشون کردم ک ی کاری کنن ،،ازم خون  گرفتن و سونو کردن گفتن بچه سالمه 

دو هفته بعدش ک سونوی دیگه انجام دادم گفتن دوقلو بوده و یه قل ناقص بوده و شکل نگرفته و افتاده  و همون لکه ها ی اوایل واسه همون بوده ،،

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
آره من خییلی کم لک قهوه ای داشتم و تست زدم ک متوجه شدم باردارم ،،بعد من ایران زندگی نمیکنم اینجام تا ...

الهی عزیزم چه سخت

خداروشکر که سالم بوده ایشالا همیشه سالم و سلامت باشه🌹❤️

مرسی که گفتی 

امیدوارم برای من مشکلی نباشه، چون شنیده بودم در حد چند روز طبیعیه،

البته تستم که هفته پیش منفی بود باید دوباره تست بدم 

الهی عزیزم چه سخت خداروشکر که سالم بوده ایشالا همیشه سالم و سلامت باشه🌹❤️ مرسی که گفتی  امی ...

عزیزم ممنونم ازت♥️💋😍 ایشاللله که بارداری و این لکه ها طبیعیه 

ولی امکانشم هست باردار نباشی و ماه دیگه باردار بشی ..ولی حتما تست و انجام بده خیالت راحت شه