2777
2789
عنوان

لکه بینیه قهوه ای ❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 19 پست
حتما تست میدم دوباره

عزیزم می‌دونستی که تنبلی تخمدان خودشم می‌تونه باعث لکه بینی بشه اولا انشالله که بارداری اگه باردار نباشی برو دکتر بهت آمپول میده پریود بشی

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

عزیزم می‌دونستی که تنبلی تخمدان خودشم می‌تونه باعث لکه بینی بشه اولا انشالله که بارداری اگه باردار ن ...

آخه من خیلی ساله که تنبلی دارم، چکاب میرم هر شیش ماه سونو میدم، بعد هیچوقت انقدر لکه نمیومد نهایتا ی روز لکه بینی بود اونم قرمز نه اینجوری قهوه ای 

سه ماه هم پشت هم دوفامد خوردم، الان دوماهه ک نخوردم ماه پیش سر وقت بود این ماه انقدر عقب افتادو علایمی که تا حالا نداشتم داد🤦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه من خیلی ساله که تنبلی دارم، چکاب میرم هر شیش ماه سونو میدم، بعد هیچوقت انقدر لکه نمیومد نهایتا ی ...

عزیزم منم از اولین باری که پریود شدم تنبلی داشتم ولی تا امسال لکه بینی نداشتم امسال دوسه بار به لکه بینی افتادم با قرص دوفاستون هم لکه بینیم قطع شد

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

عزیزم منم از اولین باری که پریود شدم تنبلی داشتم ولی تا امسال لکه بینی نداشتم امسال دوسه بار به لکه ...

من الان لکه بینیم قطع شده فقط دو روز یود

شمام لکه بینیتون قطع شد؟

بعد برای شما هم پریودتون عقب افتاده بود؟

من الان لکه بینیم قطع شده فقط دو روز یود شمام لکه بینیتون قطع شد؟ بعد برای شما هم پریودتون عقب افت ...

نه من لکه بینیم تا وقتی قرص نخوردم قطع شد گهگاهی می‌دیدم