2777
2789
عنوان

چرا خداوند اون رو ازم گرفت

131 بازدید | 8 پست

گاهی میگم خدا هم عاشقش شده بود ک بردش پیش خودش اونم طاقت نیاورد

آخه این همه خوبی  

این همه پاکی 

چجوری میتونه تو وجوش باشه 

ادا هم در نمی اورد 

خودش بود 

اما  من ناراحتم نکنه  که فرشته زمینی بود 

و جسمش نتونست اونو تحمل کنه

کاش بد بود 

با بدی یادش میکردم میتونستم فراموشش کنم 

اما هرچی فکر میکنم بدی نداشت 

کاش بلاکم میکرد 

کاش توهین میکرد 

کاش با دخترها میدیدمش 

چجوری دوسشنداشته باشم دیگ 

تاکی صبرکنم ایا زنده میشه 

کاش روحش بشه بارون 

بباره روم 

بشه نسیم حسش کنم 

بشه پروانه 

پرنده 

کاش بفهمه چقدد دلتنگشم 

چقدددد منتظر دیدارش 

وای عمرطولانی نمیخوام 

میخوام کمترباشه حداقل ببینمش 

نمیخوام چهرش از ذهنم بره 

کاش پیرمیشد موهای سفیدشو میدیدم 

کاش با حضورش

مصرعی از عشق  اون با

مصرعی از عشق من 

شاهکاری میساخت 

در دیوان عشق 

نکنه من خیلی عاشق بودم 

ک خودمم فراموش کرده بودم 

میگن یه چیزو خیلی بخوای ازت میگیرن 

برگرد

قول میدم عاشقانه  نپرستمت

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

عمرش به دنیا نبود

😢😢😢😢چرا پسس خدا مهرشو انداختدلم

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتش کنه جاش توی بهشته 🖤 امروز خیلی حالم بد بود قرآن خوندم گریه کردم و آروم شدم انشاالله هر چ ...

😢😢😢کاش اون دنیا بهش برسم کاش منم قران بخونم آروم شم

😢😢😢کاش اون دنیا بهش برسم کاش منم قران بخونم آروم شم

عزیزم حتما بخون من دستم و گذاشتم رو صحفه یک سوره ها با قلبم یکی رو انتخاب کردمو خوندم و تمومش کردم سوره رو انقدررر آروم شدم من چون عربی بلد نیستم اول عربی هارو میخونم بعد معنی ش رو

آخ که دیدمت خوندمت داغم تازه شد ،آبجی عزیزمو جوونمو خاک کردم مثل ماه بود خدا بردش داغی گذاشت ب دل ما ...

نگوووو کیی کی بود نگوو غم ها زیادترمیشهه واییی خدا رحمتش کنه چ سال بدی بود