2777
2789
عنوان

من و دخترم❤ ۰۲/۱۲/۱۷

340 بازدید | 39 پست

دخترم سه سال و نیمشه ماشاله خوش خوراکه اگه غذا باب میلش باشه خیلی تشکر میکنه میگه مامان لطف کردی غذا درست کردی🤭 دستت درد نکنه چقدر خوشمزه درست کردی دیگه خیلی خوشش بیاد بوسمم میکنه🥰😂

به مامانمم البته بعد اینکه حسابی خورده و سیر شده بهش میگه دست‌پخت مامانم خیلی خوبه تو بلد نیستی😅

برای اولین بار اشکنه درست کردم عاشقش شد پز دستپختمو به همه میده که برام آبگوشت درست میکنه 

امشب بعد شام گفت خدایا شکرت مامانی دستت درد نکنه چشام قلبی شد گفتم عزیزم خداروشکر رو از کجا یاد گرفتی بهم گفت عزیزدلم بهم بگو نووووش جووونت ..‌.  مامان جون بهم یاد داده بگم

چلوندمش فقط🥰🥰🥰

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر منم همینه😅💜💜💜 تازه به باباشم میگه خواهرت بلدنیست هیچی بپزه،،آشپز فقط مامان خودم😆😆😆

زبونشو عزیزم ماشاله بزرگ بشن چی بشن این وروجکا🥰

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

دخترعسل منم تقریبا۴سالشع انقدررررشیرین حرف میزته دلم میزته دلم میخوادگازش بگیرم مثلاازغذایی خوشش بیا میگه خدایاشکرت مامانم غذای خوشمزهدداده دستاشم میبره بالاومیگه همشم بوسم میکنه 👍😍

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.