2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

54 بازدید | 6 پست

شما ۶ سالگیتون یادتونه؟؟

اگه من از فردا دیگه هیجوقت سر دختر ۶ سالم داد نزنم و باهاش همش بازی کنم و نزارم غمگین شه،

ینی این سگ بودنای این چند وقتی رو فراموش میکنه؟

توروخدااا مجردا سن کم ازدواج نکنین...مثل من داغون  میشین...اگه طرفتون مثل شوهر من بددهن و دست بزن داشته باشه..تموم جوانیتون بر باد میره...

من خیلی ادم ارومی بودم....حالا شدم یه روانی بی اعصاب...که دخترم، تمام وجودم،...باید اینجوری سرش داد بزنم...

خداکنه منو ببخشه..💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یادمه

توروخدا باهاش درست رفتار کن🥺 دختر لطیفه🥺 تا چشم بهم بزنی بزرگ شده جوری رفتار نکن که بعدا پشیمون بشی بگی دخترمو اذیت کردم یا چیزی

اون مهمون خونته💗 قدرشو بدون... میدونی چقدر کسایی که پسر دارن دلشون میخواد یه دختر داشته باشن که رفیقشون باشه؟

دختر همیشه مونس و غمخوار مادره

این کاربری از دسترس خارج شده