2777
2789
عنوان

چرا خدا هیچ‌کاری نمیکنه؟

629 بازدید | 42 پست

دلم داره میترکه از غم

غم عالم ریخته تو دل من و شوهرم

حس میکنیم هرچی میدوییم به هیچی نمیرسیم

حالمون از این دنیا بهم میخوره

جز خودمون دوتا هیچکیو نداریم

همش ظلم، بی عدالتی،تنهایی مطلق،سگ دو زدنایی که تهش هیچی نی………

چرا خدا هیچکاری نمیکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون حیف که تعلیق میشم🙂

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

سوال منم هست

حالا خوبه شما کسی رو ندارید

من چی بگم که بابای پولدار دارم میره میده به غریبه ها به بچه های خودش نمیده

حالم امروز وحشتناکه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

به واژه خدا دقت کردی؟ 

خُدا(خود آ ــــ به خود آ ــــ به خودت بیا) 

چرا منتظر کمک از خدایی؟ خودت به خودت کمک کن

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

راستش عزیزم این به شدددت سوال خودمم هست چون تو زندگیم از این اتفاقا زیاد افتاده...

فقط من تقریبا یه ماه و نیمی میشه که هرشب قبل خواب صدتا صلوات میفرستم و درکمال ناباوری دارم جواب میگیرم!درصورتی ک قبلا نذرای سنگین ترم خیلی جواب نداده بود...

بنظرم اینو امتحان کن اگه خواستی

متاسفانه کارشو سپرده به بنده های نادونش که اینام هر روزمون بدتر از دیروزمون کنن.. 

مقصر شما نیستین. مقصر کسایی هستن که این وضعیت رو بوجود آوردن برای مردم. تازه بدتر و سخت ترم میشه. 

یه روانشناسی دیروز یجایی بودیم سمینار کوچکی بودش میگفت دیگه از دوره های ما هم قطع امید کردن مردم. چون میدونن این متد ها برای مملکتی هست ک ثبات داخلش باشه.. زندگی دلاری دخل و خرج ریالی. 

هممون هم سرنوشت شدیم یجورایی. همون پولدارشم از بار گران مالیات و ... داره میناله و تعدیل نیرو میکنه و با حداقل ها ادامه میدن

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!