2777
2789
عنوان

چرا خدا هیچ‌کاری نمیکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 42 پست

منم یه چیزیهایی رو دوست دارم اونقدر طول میکشه اعصاب و روانم داغون میشه همه میفهمن من خل و چل شدم ابروم جلوی همه میره تا به اون خواستم برسم بعضی وقتها هم بهش نمیرسم ولی بعضیا هروز انگار اتفاقات خوب براشون پیش میاد بخدا عقده ای شدم همسایه ها و فامیلامو میبینم هروز یه اتفاق خوب براشون پیش میاد و امثال ماها فقط نظاره گر خوشبختی مردمیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به واژه خدا دقت کردی؟  خُدا(خود آ ــــ به خود آ ــــ به خودت بیا)  چرا منتظر کمک از خدای ...

عزیزم من و شوهرم کسایی هستیم که تک و تنها دوتایی از دوران عقدمون شروع کردیم رندگیمونو ساختیم هیچکس بهمون کمک نکرد، بخاطر هرید خونه و ماشین و عروسی هنوز با اینکه یک سال از عروسی گذشته داریم ماهی ۲۰ میلیون قسط میدیم

کاری نیس نکرده باشیم

راهی نیس نرفته باشیم

فرصتی نبوده استفاده نکرده باشیم

یک روز نبوده تنبلی کرده باشیم

اما…………

ناشکر نیستم، اما ادم به اندازه ی تلاشش انتظار داره……..ولی نصف تلاشمونم نتیجه نمی بینیم….

خدا واژه ایرانی هست الله هم همین معنی رو میده ؟؟؟؟؟

الله واژه عربیه

و قبلا اسم بت اعظم تو زمان بت پرستی بوده، بعدا که با خدا اشنا شدن چون نمیدونستن خدارو چی صدا کنن الله گفتن. 

و اینکه بی دلیلم نیس ما خدارو خدا صدا میکنیم. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
پس چرا تو قرآن هم میگه الله ببخشید که میپرسم .متوجه نشدم کامل

عزیزم مگه اسلام از عربی نیومده؟ 

مثلا اسم پدر محمد عبدالله بوده، پدرمحمدم بت پرست بوده. تا زمانی که محمد اسلام نیاورده بود کسی نمیدونست خدایی وجود داره درسته؟ همه تکه سنگی رو حکاکی میکردن خدای خودشون قرار میدادن. 

اون زمان هم اسم بت بزرگ رو برداشتن و برای صدا کردن خدا از الله استفاده کردن. بعدا هم خیلی صفت و اسمای دیگه بهش اضافه کردن

مثلا رحیم، رحمن و.... 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
عزیزم مگه اسلام از عربی نیومده؟  مثلا اسم پدر محمد عبدالله بوده، پدرمحمدم بت پرست بوده. تا زما ...

نه منظورم اینه که خود خدا چرا برای خودش تو قرآن این آسمون انتخاب کرده معنی خاصی داره ؟؟؟چرا یه اسم دیگه نذاشته

نه منظورم اینه که خود خدا چرا برای خودش تو قرآن این آسمون انتخاب کرده معنی خاصی داره ؟؟؟چرا یه اسم د ...

بخوام فلسفش رو باز کنم اینجا هم میریزن سرم هم تعلیق میشم

فقط توکل کنیدبه خودش وناامیدنشید 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
عزیزم من و شوهرم کسایی هستیم که تک و تنها دوتایی از دوران عقدمون شروع کردیم رندگیمونو ساختیم هی ...

همون اول زندگی تونستین هم خونه هم ماشین بخرین دیگه چتونع این قرضا قوله ها هم طبیعیه دیگه دوسال دیگه سبک میشه