2777
2789
عنوان

چالش نجات زمین کنکوری ها:>🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 28 پست

@123_elysian  

سلام بانو،

پیرو صحبت روز های قبل،اگر تمایل داشتید لطفا بعد از مطالعه اعلام کنید

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
@123_elysian     سلام بانو، پیرو صحبت روز های قبل،اگر تمایل داشتید لطفا بعد از مطالعه ا ...

مرسی که گفتی عزیزم

میخونم امشب حتما

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که گفتی عزیزم میخونم امشب حتما

خواهش میکنم🌻

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
۰/۵ساعت زمین خوانده شد✅

🌻💫

من باخیال راحت کنکورو گذاشتم سال دیگ امسال فقد نهایی البته کنکور میدم ولی هدفم نیست

سلام موفق باشید

اما تا جایی که اطلاع دارم سال بعد برای دریافت تراز خوب باید مجدد نهایی رو امتحان بدید و یازدهم رو هم سوابق ایجاد کنید

بله میدونم چاره ای نیست

درک میکنم،نگران نباشید

مطمئنم اهدافتون رو یکی یکی تیک میزنید:)

سلام شب بخیر  من امب رو خوندم  فقط عزیزم شما هرشب چقدرزمین میخونی

سلام شب شما هم بخیر،

منم عصر مطالعه کردم

۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت مطالعه میکنم

@123_elysian ‍ ‍ 

@imzhrw  

یک عذرخواهی برای شما

سلام،من این چند روز متاسفانه خیلی تمرکزم کاهش پیدا کرده برای همین ترجیح دادم استفاده از سایت رو کنار بگذارم و حتی به خواننده ی خاموش بودنِ چند ساله ام پایان بدم

ازتون عذرخواهی میکنم که نمیتونم چالش رو ادامه بدم

اما اگر براتون مفید بوده باهم ادامه بدید به خوندن،منم خوشحال میشم که ببینم مفید واقع شده براتون

خودم هم به خوندن ادامه میدم اما دیگه سایت نمیام

براتون ارزوی موفقیت دارم دوستای من🌻

@123_elysian   ‍ ‍  @imzhrw     یک عذرخواهی برای شما سلام،من این چند روز ...

مرسی عزیزم 

موفق باشی 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱