2777
2789

سلام خانما،من هفته های آخر بارداریمه،بخدا همه کار تو خونه میکنم،سینک ظرفشویی وایتکس میزن،گاز و هود با سیف که بوی بدی داره تمیز میکنم،رو مبلی شستم و.....بعدش از کار اومده الکی بهونه گیری میکنه میگه چرا روی رو اپنی لک افتاده؟میگم سیف زدم به در کابینت چکه کرده اینجوری شده،هی غر غر که من تازه خریدم چرا خرابش کردی؟گفتم ایشالا بعدا میرم سرکار پولشو بهت میدم،گفت کوتا بری کار،بعد دوباره یخچال نکاه میکنه هی میگه چرا این تو یخچاله بشوره بره و چرا مرتب نمیکنی؟آخه این همه نظافت میکنم با این حالم چیزی نیست؟اصلا مگه من تو کارای اون دخالت میکنم؟الانم قهر کردیم خوابیده

چه قدر یک مرد باید بیشعور باشه،حیف اون بچه ای گ قراره براش بیاری و پدرش کنی حیف

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه همسرخاله زنکی داری

مرد و چه به کارای خونه 🤕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

😨😨هفته های اخر بارداری که ادم نمیتونه کار کنه بزار انقدر غر بزنه و قهر کنه تا ببخشید جونش دراد دیگه تمیزکاری و کارای خونرو نکنیااا یه وقت یه اتفاقی میفته خدایی نکرده برا بچه ات 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
اتفاقا کار خوبه ، یکجا بشینی خوب نیست ، ولی خب شوهرت شاید ناز میکنه چون قراره پدر بشە

واسه همه خوب نیست 

بستگی داره

من چرا حس میکنم دنیا واروون شده

قبلاااااا زن ناز میکرردااا!

فرنازشونمم از بوشهر 

عادتش دادی به تمیزی

من اوایل ازدواج شوهرم حساس بود به اینکه خونه به هم ریخته نباشه

منم شاغلم...بعضی وقتا نمیرسیدم.....همینجور ولش میکردم....اونم یه کم غر میزد....بعدش دیگه کم کم عادت کرد

الان خونه تمیز کنم کلی به‌ چشمش میاد

بعدم چرا میگی کار میکنم پولشو بهت میدم؟ همین مونده توقع مالیش رو هم ببری بالا

نکن....خودت باعث اینا هستی