سلام... 33 سالمه دو هفته پیش تو آشپزخونه خوردم زمین و استخوان گردن لگن شکست... خلاصه عملم کردن و کلا تو پام پروتز گذاشتن... خیلی حالم بده 10 روزه تا حیاط نتونستم برم فقط با واکر میتونم برم دستشویی اونم با مشقت... خونم به هم ریزه با دوتا بچه کوچیک...تو شهر غریبم حتی به خانوادم نگفتم چون مادرمم تازه عمل کرده و حالش خوب نیس... حتی اینکه کنار شوهرم بخوابم برام شده آرزو... محتاج دیگران شدم حتی نمیتونم برم یه لیوان آب بردارم نمیدونم کی خوب میشم.. اصلا دیگه میتونم مثل قبل راه برم یا همیشه لنگ میزنم؟ تورو خدا کسی مثل من بوده یا دیدین؟ دارم دیوونم میشم تو گلوم پره بغضه
💞خداجون ممنونتم که دوباره لایق مادر شدن بودم💞 🧚♂️دوست مهربونم که امضامو میخونی برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کن🧚♀️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نیلوفر جون حالت خوبه گفتی شوهرت وکیله.من شوهرم خودارضایی میکنه و موقع رابطه با من سریع نعوظش میخوابه.یا گاهی بزور نعوظ میکنه.ازش دوتا فیلم گرفتم وقت خودارضاییش ازش بپرس میتونم با استناد ب عسروحرج و این دوتا فیلم طلاق بگیرم؟