سلام خانمامیدونم تاپیکم طولانیه وشماعادت ندارین،ولی چون موضوع مهمیه وبرای سلامتی خودتونه بهتره بخونید. تاحالاچیزی از "اسیدی شدن خون" یا اسیدوز مزمن شنیدین؟؟ اگه نشنیدی بهت توصیه میکنن همین الان توی گوگل سرچ کنی"عوارض اسیدی شدن خون و بدن" تا با مصائبش آشنا بشی! هیچ میدونستی عامل خیلی از بیماریها ازعفونت قارچی کاندیدا گرفته تا سرطان، ناشی از اسیدی شدن بیش ازحد خونِ؟! همه ما فکر میکنیم عفونت واژن فقط به خاطرعدم رعایت بهداشته ولی یه فاکتورمهم دیگه ای هم وجود به نام:👈 بهم خوردن تعادل ph واژن که اونم به نوبه خودش مؤثره. ولی متأسفانه خیلی از ماها وحتی متخصصان زنان وماماها،این موضوع رونادیده میگیرن و تنها توصیه ای که بهت میکنن اینه که بهداشت رو رعایت کن.🤦♀️ ولی من با اطمینان بهتون میگم بعداز ابتلا به عفونت قارچی رعایت بهداشت کمک چندانی به خوب شدنت نمیکنه. 👈اون چیزی که بهت کمک میکنه خوب شی "قلیایی کردن خونه"
وقتی خون اسیدی میشه، این خون از طریق رگها ومویرگها به تمام اندامهای بدن میره و وارد بافتها میشه واوناروهم اسیدی میکنه مثلا رحم، کلیه، مثانه، کبد وخلاصه تمام اندامها واینجاست که بدن تو اسیدی میشه.مخصوصا رحم که ارتباط مستقیمی باخون داره. حالا خون چطوری اسیدی میشه؟؟ جواب:👈تغذيه و حالات روحی وعاطفی به شدت روی phخون تاثیر میذارن.
خیلی از غذاهایی که ما امروزه مصرف میکنیم توی بدن تولید اسید میکنن و تعداد کمی از غذاها تولید قلیا میکنن.مثلا لبنیات ،خیلی ازگوشتها مثل مرغ، کربوهیدراتها مثل نان و غلات واز همه مهمتر شکر وهرچیزیکه توش شکربه کاررفته(کلوچه،کیک، شکلات و..) اینها همگی خاصیت اسیدی دارن و خون رو اسیدی میکنن. ودرعوض اکثرسبزیجات(مخصوصا سبزیجاتی مثل کاهو وخیاروکلم که توی سالاد استفاده میکنیم)واکثرمیوه ها مخصوصا مرکبات خاصیت قلیایی دارن. هیچ میدونستی لیموترش به شددددت در قلیایی شدن خون مؤثره(بله همین لیموترش!) درسته که ترشه ولی وقتی وارد بدن میشه فعل و انفعالاتی روش صورت میگیره وازش ماده ای قلیایی تولید میشه. همین الانش خیلی از پزشکان و متخصصان دراروپاو آمریکا توصیه میکنن برای قلیایی شدن خون هروز صبح ناشتا آب لیموترش تازه روبا کمی آب قاطی کنید بخورید به شدددت در افزایش پ هاش و ایمنی بدن مؤثره. (بهت توصیه میکنم سرچ کنی:👈غذا های قلیایی و غذاهای اسیدی، لیستی از هرکدوم در نت وجود داره)
موضوع دیگه حالات روحی و عاطفیه. دوست عزیز استرس، ناراحتی، غم و غصه، حرص خوردن اینها به شدددت خون رو اسیدی میکنن. وقتی مشکلی برات پیش اومده و ناراحتی و استرسم داری، بدنت هورمونی به نام "کوتیزول" ترشح میکنه که این هورمون بدنت رو به حالت آماده باش برای رویارویی با مشکل قرار میده ولی درعوض این هورمون خونت رو اسیدی میکنه. حالا اگه این ناراحتی و استرست خیلی طول بکشه و مداوم باشه اسیدوز مزمن رخ میده واسیدوز مزمن فاجعه اس! به مرور زمان باعث پوکی استخوان، خراب شدن دندانها، پیری زودرس سفیدشدن مو واز همه مهمتر:👈سرطان
تاحالا برات سؤال نشده چرا چند دهه اخیر تعداد نوزادان دختر به طرز محسوسی بیشتر از نوزادان پسره شده؟ یکی از علتای مهمش همون اسیدی شدن خونه که به نوبه خودش رحم و واژن رو اسیدی میکنه! ببین تو همین الان بری مطب ماما بهش بگی برنامه برای تعیین جنسیت بده، یه لیست از غذاهای قلیایی برای جنسیت پسر میده ویه لیست غذاهای اسیدی برای جنسیت دخترو بهت میگه اگه پسرمیخوای واژنت رو با جوش شیرین که قلیاییه بشور و برای دختر با سرکه که اسیدیه.
از تاثیر شگفت انگیز غذاهای قلیایی در سلامتی بدن، همین قدر بهتون بگم که خودم شخصا سه بار عفونت قارچی مبتلا شدم؛ دوبارش به خاطر افراط در خوردن شکر و بسکوییت وچای و قهوه، یه بارم به خاطر استرس و حرص خوردن بیش از حد.هرسه بارم بدون مراجعه به دکتر و باخوردن سالاد سبزیحات با آبلیموترش تازه و کنار گذاشتن شکر وموادقندی تونستم درمان کنم. درصورتیکه خیلی از زنان فامیل رو دیدم با چندین بارمراجعه به پزشک زنان واستفاده ازپماد وقرص به زوردرمان شدن.خیلیاشونم مقاوم شده و داروهاجواب نداده عود کرده. اینوبهتون گفتم که اگه دفعه دیگه عفونت قارچی گرفتین قبل از مراجعه به پزشک اول مصرف مواد قندی روبه سرعت قطع کنید وروزی چندبار یه کاسه بزرگ سالاد نوش جان کنید،اگه خوب نشدین اون موقع بریددکتر. وتا میتونید خونتون رومتمایل به قلیایی نگه دارید. شادوسلامت باشید.