2777
2789
عنوان

بنظرتون خوشبختی چطور به دست میاد ؟

151 بازدید | 15 پست

دوستان بنظرتون خوشیخت بودن یعنی چی ؟ کی خوشبخته در این دنیا ؟ چطور زندگی کنیم تا حس خوشبختی داشته باشیم با توجه به موانع و محدودیت های خانوادگی ،اجتماعی و... ؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پیدا کردن شادی درونی. اگه اول اونو داشته باشی و بتونی حال خودت رو خوب کمی و شاد باشی. 

کم کم بقیه چیزا رو هم بدست میاری ولی سخت ترینش همین شادی درونی هست که از افسردگی مسیر زندگیت متلاشی نشی. 

خب چطور باید شادی درونی داشت وقتی کلی مشکل توی زندگیت هست؟

والا خود من هم دارم روش تازه کار می کنم. 

فعلا که از مدیتیشن و انرژی درمانی اینا استفاده میشه کرد. خیلی پدیده ی پیچیده ای هست، باید تمام نقاط ضعف و قوت رو موشکافی کنی، خودت رو بشناسی، با خودت و اطرافت کنار بیای و بپذیری. 

خیلی خیلی سخته. 

والا خود من هم دارم روش تازه کار می کنم.  فعلا که از مدیتیشن و انرژی درمانی اینا استفاده میشه ...

👌👌به شدت هم سخت هست

اما کاش میدونستیم چطور حالمون رو خوب نگه داریم از درون...

قبول دارید اگر عشقی در زندگی نباشه همه چیز پوچ و تهی میشه؟؟

👌👌به شدت هم سخت هست اما کاش میدونستیم چطور حالمون رو خوب نگه داریم از درون... قبول دارید اگر عشق ...

آره، زندگی بدون هدف و آرزو و امید، غیر قابل تحمله. 

برای خوشحال ی درونی مجبوریم به ابزار ها متکی بشیم مثلا موسیقی یاد بگیریم، برقصیم، بافتنی کنیم یا هر هنری. گاهی هم مثل دیونه ها بلند بلند جوری که انرژی منفی مون تخلیه بشه حرف بزینم با خودمون. 

اما در کل صلح درون به پروسه طولانی هست که گاهی ابزار ها هم بی مصرف میشن. باید با خودمون به قطعیت برسیم. 

مخصوصا اون صدا مزخرف انتقاد گر تو مغزمون که همیشه ما رو کوچیک و پست نشون میده 

آره، زندگی بدون هدف و آرزو و امید، غیر قابل تحمله.  برای خوشحال ی درونی مجبوریم به ابزار ها مت ...

حتی اگر خودمون به صلح رسیدیم در درونمون ، وقتی خانواده درجه یکت ک باهاشون زندگی میکنی اجازه ندن دنبال آرزوها و اهدافت بری چطور میشه باز خوشبختی رو برای خودمون به ارمغان بیاری؟