یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
نه هیچ عیبی نداره من الان 7 ماهشه بچم ی کاسه ابگوشت هم میخوره باهام 😐
کار درست ت میکنی هر چمخوری بدع ک بدغذانشع
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
خب اینجور سوپی رو من ۶ و ۷ ماهگی میدادم.. ولی هرچی بزرگتر شد یه چیزی اضافه کردم. حالا خواستم ببینم ر ...
من الان سوپ گذاشتم اینارو ریختم جوپرک جو گوشت گوسفندی. هویج .سیب زمینی.ودرآخرم رشته سوپ البته آلو ميندازم واسه خودم به بچه نمیدم سوپ ومیکس میکنم میخوره چند قاشق