2777
2789
عنوان

سوپ نوزاد زیر ۱ سال

537 بازدید | 48 پست

مامانای عزیز من تو سوپ بچم اینا رو میریزم. معمولا همش با هم

گوشت یا مرغ، هویج،سیب زمینی،برنج،جو پرک،گوجه،نخودفرنگی،ذرت،کدوسبز،سبزی،عدس،ماش،آلو،کره یا روغن

اینجوری ایراد نداره؟ بچم الان ده ماهشه.. البته از اول همه اینا نبود

همش باهم اشتباه

باید بلد باشی تنوع بدی

نخودسبز بشدت طبع سرد داره زیاد نده

روغن زیتون بزن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش باهم اشتباه باید بلد باشی تنوع بدی نخودسبز بشدت طبع سرد داره زیاد نده روغن زیتون بزن

آره روغن زیتون میریزم

چون توی فرنیش همیشه موز، گردو یا بادام و پودر نارگیل هست ،برای همین میگم سردی هم باشه

میوه هم بیشتر همون موز و آناناسه.. اینا همش گرمه دیگه. سیب نمیخوره زیاد

واقعا تنوع غذا شون کمه.. چند جور کته و ... میدم

آره روغن زیتون میریزم چون توی فرنیش همیشه موز، گردو یا بادام و پودر نارگیل هست ،برای همین میگم سردی ...

کلا اگ بخوام از دید طب اسلامی بگم تغدیش درست نیست

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ساده تر درست کن. سیب زمینی توی سوپ خوب نمیشه مثلا با این مواد درست کن  مرغ برنج هویج جعفری ی ...

خب اینجور سوپی رو من ۶ و ۷ ماهگی میدادم.. ولی هرچی بزرگتر شد یه چیزی اضافه کردم. حالا خواستم ببینم ریختن همه این مواد باهم اشتباهه یا نه

وا آلو چرا میزنی

کمو زیاد کن

گاهی کدو‌بزن

گاهی سیبزمینی

گاهی مرغ

گاهی گوشت

بضی وقتا سوپشو ت شیشع درس کن

پامرغ هم براش بنداز  برا لستخوناش خوبه

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
نه هیچ عیبی نداره من الان 7 ماهشه بچم ی کاسه ابگوشت هم میخوره باهام 😐

کار درست ت میکنی هر چ‌مخوری بدع ک بدغذانشع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
خب اینجور سوپی رو من ۶ و ۷ ماهگی میدادم.. ولی هرچی بزرگتر شد یه چیزی اضافه کردم. حالا خواستم ببینم ر ...

همه مواد با هم خوب نیست. هر روز یه مدلی درست کن.

فک نکنم خوشمزه بشه!

خودت از سوپش خوردی؟ یه بشقاب بخور ببین طعمش خوبه؟

کدو با عدس و ماش  و نخودسبز و سیب زمینی. ترکیب حال بهم زنی بنظر میاد

خب اینجور سوپی رو من ۶ و ۷ ماهگی میدادم.. ولی هرچی بزرگتر شد یه چیزی اضافه کردم. حالا خواستم ببینم ر ...

من الان سوپ گذاشتم اینارو ریختم جوپرک جو گوشت گوسفندی. هویج .سیب زمینی.ودرآخرم رشته سوپ البته آلو ميندازم واسه خودم به بچه نمیدم سوپ ومیکس میکنم میخوره چند قاشق

نه هیچ عیبی نداره من الان 7 ماهشه بچم ی کاسه ابگوشت هم میخوره باهام 😐

آره منم آبگوشت بدون رب بهش میدم... میخوام خوراک لوبیا اضافه کنم ، نمیدونم زوده هنوز یا نه... میگن همه حبوبات رو میشه داد دیگه