2777
2789
عنوان

چجور اندامی میخوای داشته باشی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12768 بازدید | 44 پست
رژیم داشتم دیگه رها کردم  ریزه خواری دارم نمیتونم جلو خودمو بگیرم ولی درکل غذا خیلی کم میخورم

میدونی همین ریز خواریت باعث چاق شدن و وزن اضافی میشه چون سیر نمیشه و همش در حال ناخنک زدنی 

ولی محصولی بهت پیشنهاد میپم ک ریز خواری تو کامل از بین میبره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام ۳ کیلو چاق شم تا عید

۳ کیلو اصلا ب چشم نمیادا🥺🫤

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

اشتها ندارم  مخصوصا اگه یکم ناراحت بشم  انگار تو معده م سیمان ریختن

منم وقتی اعصابم خورده از خورد وخوراک میفتم ولی سعی میکنم به زور بخورم چون اگه نخورم قشنگ یکی دو کیلو کم میکنم 🤦 

شربت راسیب هم فک کنم اشتها اوره

من بعد ۳ تا سرارین الان وزنم برگشته به زمان مجردیم قد ۱۷۸ وزن ۶۴ میخوام بدنم عضلانی باشه و .سیکس ...

بدن سازی برو.برنامه غذایی میدن برای عضله سازی باید مصرف پروتیین رو ببری بالامثل سفیده تخم مرغ وسینه مرغ آبپز شده

منم وقتی اعصابم خورده از خورد وخوراک میفتم ولی سعی میکنم به زور بخورم چون اگه نخورم قشنگ یکی دو کیلو ...

خواب آوره خیلی 

منم بچه دارم...نمیتونم زیاد بخوابم

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
ریز خواری میکنی؟  خوردو خوراکت چجوره؟

آقااااااا من قدم ۱۵۸

وزنم ۶۲

دو تا سزارین داشتم

همه جام اوکیه هااااا

فقط شکم و پهلو دارم

وگرنه به جز اونا استایلمو دوست دارم

فقط شکمم نباشه😫😫😫😫

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
 این شمارمه ۰۹۳۰۷۳۹۲۶۹۳ برای راهنمایب بیشتر روبیکا درخدمتم 

اوکی ممنون عزیزم 

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨